Διάσημες που φόρεσαν το κόκκινο κραγιόν την εβδομάδα που πέρασε! Ποια το έκανε καλύτερα;

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα μακιγιάζ από μόνο του και ναι, δεν θα διαφωνήσω αφού είναι φράση που μου επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά οι make up artists και πλέον έχει περάσει στο υποσυνείδητό μου! Όμως, πέρα από αυτή την θεωρία το κόκκινο κραγιόν έχει πολλά περιθώρια. Μπορείς να το συνδυάσεις με eyeliner για να έχεις μια αίσθηση δεκαετίας, να το κάνεις πιο vamp με smokey μάτια ή πιο σύγχρονο χωρίς καθόλου eye make up. Από την άλλη, και ο τρόπος που θα χτενίσεις τα μαλλιά σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!

Και κάπως έτσι, κατέληξα να χαζεύω photo διασήμων, ελληνίδων και global, που φόρεσαν το κόκκινο κραγιόν την εβδομάδα που πέρασε. Και έχουν όλες τρομερό ενδιαφέρον και σου δίνουν έμπνευση ίσως και για το αποψινό σου make up. Ποια, όμως, το έκανε καλύτερα; Εδώ αποφασίζεις εσύ!

Amber Heard

Όσο κι αν με ενοχλεί η Amber Heard (είναι το κορίτσι το οποίο ερωτεύτηκε παράφορα ο Johny Depp και λίγο μετά ήρθε ο χωρισμός με την Vanessa Paradis) οφείλω να της αναγνωρίσω ότι είναι πανέμορφη! Και αυτή είναι η αψεγάδιαστη εκδοχή του κόκκινου κραγιόν. Μαλλιά πιασμένα πίσω σε ένα ψηλό σινιόν αλλά όχι στιλιζαρισμένο, πορσελάνινη επιδερμίδα, peachy ρουζ στα μήλα και μάτια τονισμένα με μαύρο μολύβι και ανοιχτή γκρι σκιά σβησμένη στο καπάκι. Φυσικά, οι απαραίτητες δόσεις μάσκαρα και έτοιμη!

Cameron Diaz

Η Cameron Diaz σου δίνει πάντα μια αίσθηση ότι δεν της παίρνει πάνω από μισή ώρα για να ετοιμαστεί. Και μιλάμε για make up, μαλλιά και ρούχα. Εκείνη, λοιπόν, πλαισίωσε το κόκκινο κραγιόν της με ροζ ρουζ, μαύρο μολύβι τοποθετημένο και στο εσωτερικό του ματιού και μια πρόχειρη κοτσίδα. Πρόσεξε, όμως: εδώ την διαφορά την κάνουν οι αφέλειες και οι τούφες που έχουν δώσει ένα πρόχειρο και sexy twist!

Jessica Chastain

Η Jessica Chastain βασίστηκε στην 60’s εκδοχή του κόκκινου κραγιόν. Ποια είναι η beauty συνταγή; Πορσελάνινη επιδερμίδα, ρουζ ίσα για να δώσει υγεία, eyeliner τραβηγμένο προς τα έξω, ψεύτικες βλεφαρίδες μόνο στην εξωτερική γωνία και φυσικά vague μπούκλες με έντονη χωρίστρα.

Jennifer Lopez

Η JLO είναι η βασίλισσα του sexy make up. Διαφωνεί καμιά; Προχωρώ! Στο φιλανθρωπικό gala της Unesco που παρευρέθηκε συνδύασε το berry κόκκινο κραγιόν με τερακότα (yeap! Ταιριάζουν!) και μια σκιά στο χρώμα της άμμου γύρω από τα μάτια που έκανε την διαφορά.

Rihanna

Και ο τρόπος που φόρεσε η Rihanna το κόκκινο κραγιόν είναι sexy και εύκολος ταυτόχρονα. Τόνισε τα μάγουλά της με peachy ρουζ, έβαλε στην εξωτερική γωνία του ματιού και προς την μπανάνα (το κόκαλο στο μάτι) μια σκιά σε μόκα απόχρωση για να προσθέσει βάθος, eyeliner, μάσκαρα και ίσως να έχει τονίσει τα χείλη της με το αγαπημένο Ruby Woo της MAC!

Ciara Alonso

Λέγεται Ciara Alonso είναι ισπανίδα, φυσικά μοντέλο και μπορεί να μην είναι τόσο διάσημη αλλά έχει σετάρει τόσο τέλεια το κόκκινο κραγιόν που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα! Για να αντιγράψεις τον τρόπο που το φόρεσε εκείνη, κάνε μπούκλες τα μαλλιά σου με ένα σίδερο, βούρτισε από πάνω για να “σπάσουν” και για το μακιγιάζ βάλε το πιο έντονο κόκκινο κραγιόν σου, ρουζ, βερικοκί σκιά στα μάτια (ναι! αυτό είναι το χρώμα!) και βλεφαρίδες τουφίτσες που θα δώσουν όγκο. Αφού ολοκληρώσεις, κάνε το εξής tip: πάρε ένα eyeliner με λεπτό πινέλο και πέρασε πολύ κοντά στην βάση των βλεφαρίδων, σαν να προσπαθήσεις να γεμίσεις τα κενά στην βάση τους.

Ιωάννα Πηλιχού

Η Ιωάννα Πηλιχού με έδειξε την πιο intellectual εκδοχή του κόκκινου κραγιόν. Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Η μαμά μου ποτέ δεν πεθαίνει” την είδαμε να το συνδυάζει με λαμπερή επιδερμίδα, μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner σύρριζα στις βλεφαρίδες και αρκετή μάσκαρα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κοτσίδα.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Και η Ειρήνη Παπαδοπούλου συνδύασε το μακιγιάζ της με αρκετό bronzer. Χτένισε τα φρύδια της ανοδικά και περιέγραψε το μάτι με ένα μαύρο μολύβι τοποθετώντας τέλος αρκετές στρώσεις μάσκαρα. Κι επειδή ξέρω ότι το μάτι σου πηγαίνει και στα μαλλιά της, μάθε εδώ τα πάντα για τις ξανοιγμένες άκρες όπως μας τα είπε ο Νικόλας Βιλλιώτης.

Read More

And More