Η Cindy Crawford έχει τα πιο περίεργα (και έξυπνα) μυστικά αντιγήρανσης!

Αν δεν ξέρει ένα top model όλα τα μυστικά ομορφιάς τότε ποια; Ειδικά όταν αυτό το top model έχει περπατήσει χιλιόμετρα πασαρέλας, είναι εκεί γύρω στα 50 και δείχνει τόσο νέα. Πες αλήθεια: δεν θα ήθελες να ξέρεις με κάθε λεπτομέρεια τι κάνει αυτό το top model και διατηρείται έτσι;

Επειδή εσύ θες κι εμείς ξέρουμε, να τι είπε η Cindy Crawford σε συνέντευξη που έδωσε στο into the gloss, όπου και αποκάλυψε καναδυό πολύ περίεργα μυστικά αντιγήρανσης που εφαρμόζει και η ίδια!

Ασκήσεις αντιγήρανσης για το λαιμό
Ο λαιμός, το ντεκολτέ και τα χέρια είναι εκείνα τα πιο… μαρτυριάρικα σημεία πάνω μας που αποκαλύπτουν την ηλικία μας. Κυρίως γιατί τα παραμελούμε. Η Cindy Crawford έχει αυτή την τέλεια beauty συμβουλή να μας δώσει:
“Πριν από 20 χρόνια είχα δει μια γυναίκα να κάνει ασκήσεις για το λαιμό της. Μου εξήγησε πως αν κρατάς τονωμένους αυτούς τους μυς αποφεύγεις την χαλάρωση στο περίγραμμα του προσώπου και στο πηγούνι. Μπορείς να κάνεις αυτές τις ασκήσεις οπουδήποτε και είναι πολύ απλές! Ξάπλωσε στο πάτωμα ή σε όποια ευθεία επιφάνεια ανάσκελα με το πηγούνι σου να κοιτάει προς τα πάνω και σήκωσε όλο το κεφάλι σου μερικά εκατοστά από το έδαφος κρατώντας, όμως, το πηγούνι ψηλά. Χωρίς να ακουμπήσεις στο έδαφος φέρε το πηγούνι σου προς το στήθος. Κάνω καθημερινά τρία τέτοια σετ με 10 επαναλήψεις”.

Απολέπιση με σκληρή βούρτσα
Αυτό είναι και ένα από τα δικά μου αγαπημένα beauty tips και στο έχουμε γράψει κάμποσες φορές εδώ στο beauty. Και τώρα που έμαθες ότι το κάνει και η Cindy Crawford δεν έχεις κανένα λόγο να μην το δοκιμάσεις! Είπε: “Λατρεύω να χρησιμοποιώ την βούρτσα πριν κάνω μπάνιο ή ντους. Σε στεγνή επιδερμίδα χρησιμοποιώ την βούρτσα σε όλο μου το σώμα και πάντα τρίβω από κάτω και προς την καρδιά. Δεν αφαιρεί απλώς τα νεκρά κύτταρα αλλά βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος, αποτοξινώνει και λειτουργεί ενάντια στην κυτταρίτιδα!”.

BTW: Για περισσότερα μυστικά ενάντια στην κυτταρίτιδα κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More