Colin Pharrell: “Ακόμη έχω στο σπίτι ένα μπουκάλι του αρώματος που φορούσε η…”

Σε περίπτωση που σου έχει διαφύγει ο γοητευτικός κύριος Colin Pharrell είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος Intenso των Dolce & Gabbana. Όσον αφορά το άρωμα, τώρα, είναι από εκείνες τις sexy μυρωδιές που γίνονται ένα με την επιδερμίδα και τις… φερομόνες εκείνου, πράγμα που το κάνει ακόμη πιο sexy. Και για να στο πω και πιο απλά: το Intenso έχει αυτή τη μυρωδιά που αν το αγόρι που περάσει από δίπλα σου το φοράει, θα τον ερωτευτείς (φαντάσου αυτό το αγόρι να είναι και ο Colin Pharrell!).

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτής της συνεργασίας ο ίδιος έδωσε συνέντευξη κι εμείς εδώ στο TLIFE έχουμε κάποια αποκλειστικά Q του!

Ποια είναι η γνώμη σου για το Intenso και ποιο είναι εκείνο το στοιχείο που σου αρέσει στο συγκεκριμένο άρωμα;
Είναι ένα απλό αλλά ιδιαίτερα κομψό άρωμα, το οποίο δεν υπερκαλύπτει το φυσικό άρωμα του ατόμου που το φορά, αντιθέτως το συμπληρώνει. Η όσφρηση, μια από τις πέντε αισθήσεις, σχετίζεται άμεσα με τις αναμνήσεις και τα βιώματα, επομένως ο καθένας που φορά ένα συγκεκριμένο άρωμα δημιουργεί και τις δικές του αναμνήσεις. Ακόμη έχω στο σπίτι ένα μπουκάλι του αρώματος που φορούσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, με την οποία ήμασταν φίλοι. Όποτε μυρίζω το συγκεκριμένο άρωμα, μου φέρνει στο μυαλό την Ελίζαμπεθ και τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί.

Τι σημαίνει το άρωμα για σένα;
Ένα άρωμα μπορεί να περιλαμβάνει πολλές αναμνήσεις, είτε αυτές σχετίζονται με κάποια χρονική περίοδο στη ζωή ενός ατόμου, είτε με κάποιο μέρος στο οποίο έχει βρεθεί στο παρελθόν. Υπάρχουν αρκετές μυρωδιές, όπως για παράδειγμα ο πηλός της PlayDough (παιδικός πηλός σε διάφορα χρώματα) που με ταξιδεύουν σε εκείνη την ηλικία ή ακόμη και μυρωδιές φαγητών που μου θυμίζουν το σπίτι μου.



Πιστεύεις ότι ένα άρωμα μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να καθορίσει ακόμη και το τι θα φορέσεις σε μια έξοδό σου;

Ναι, πιστεύω ότι θα μπορούσε. Εξαρτάται βέβαια από το πόσο σημαντικό θεωρεί κάποιος το άρωμα που του αρέσει ή που αγαπά. Η όσφρηση είναι μια από τις πιο δυνατές αισθήσεις- είτε πρόκειται για τις φερομόνες ενός ατόμου, είτε για ένα άρωμα κλεισμένο σε ένα μπουκάλι, η μυρωδιά είναι πολύ σημαντική. Επομένως, δεν βρίσκω το λόγο ένα άρωμα να μην αποτελεί το όχημα για μια υπέροχη βραδιά.

Πως θα όριζες τα έντονα συναισθήματα;
Τα έντονα συναισθήματα σε παρακινούν, σε ωθούν στο να πάρεις μια απόφαση και να την πραγματοποιήσεις. Τα έντονα συναισθήματα είναι αυτά που καθορίζουν τη ζωή μας.

Πόσο σημαντικό είναι για σένα να επιλέγεις το σωστό άρωμα;

Είναι πολύ λίγες οι δηλώσεις που μπορεί να κάνει κάποιος και να αφορούν όλη του τη ζωή, χωρίς να αλλάξουν στην πορεία. Από την άλλη πιστεύω ότι μέσα από το άρωμα που φοράει κάποιος, μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα για το πώς θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό του. Ακόμη και προτού ξεκινήσεις μια κουβέντα με το άτομο αυτό, είτε ανταλλάξεις μια χειραψία, μέσω του αρώματός του μπορεί να αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση, σαν να γνωρίζεις το άτομο αυτό από παλιά.

Το Intenso αποτελεί την έκφραση του σύγχρονου άνδρα Dolce&Gabbana. Τι πιστεύεις ότι σημαίνει να είσαι ο σύγχρονος άνδρας Dolce&Gabbana;

Πιστεύω ότι η ειλικρίνεια, η εντιμότητα και η ακεραιότητα είναι αξίες με τις οποίες κάθε άνδρας σηματοδοτεί την επιτυχία ή την αποτυχία στη ζωή του. Αυτές οι αξίες είναι πολύ πιο σημαντικές από τα χρήματα και τον υλικό πλούτο. Η επιτυχία ενός άνδρα πρέπει να αξιολογείται με βάση την δύναμη του λόγου του και τη δέσμευση των πράξεων του.

Ποια είναι τα βήματα που ακολουθείς για την καθημερινή σου περιποίηση (grooming);

Ξυπνώ το πρωί και είμαι ήδη έτοιμος να περάσω την ημέρα μου ξεκούραστος από τον βραδινό μου ύπνο. Συνήθως, αν δεν έχω γυρίσματα για κάποια ταινία, αφήνω τα μαλλιά μου να μακρύνουν, έτσι ώστε να έχω τη δυνατότητα να τα αφήσω μακριά ή να τα κόψω, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες κάποιας επερχόμενης ταινίας. Συχνά η έννοια της περιποίησης για μένα είναι να βουρτσίσω απλώς τα δόντια μου και να φτιάξω τα μαλλιά μου με τα δάχτυλά μου. Επομένως, δεν ακολουθώ μια συγκεκριμένη διαδικασία, είμαι πιο ελεύθερος και ξέγνοιαστος σ’ αυτό το θέμα.

Read More

And More