Ποια Kardashian έκανε μόλις cornrows;

Λέγονται cornrows και όπως σου είχαμε γράψει κι εδώ είναι πολύ hot trend για το Φθινόπωρο που έρχεται αφού πρωταγωνίστησαν σε πολλά, πολλά, πολλά catwalks. Και είναι τόσο hot που σύντομα θα δούμε πολλές, πολλές, πολλές διάσημες να υιοθετούν την τάση των cornrows (Α, ναι! Ξέχασα να σου πω ότι cornrows είναι τα πλεξιδάκια που εφάπτωνται του κεφαλιού).

‘Ομως, θα θυμόμαστε πάντα ότι από τις πρώτες διάσημες που έκαναν cornrows ήταν μια από τις αδερφές Kardashian, η οποία μάλιστα εντοπίστηκε από τους παπαράτσι με το νέο της hair look την ώρα που πήγαινε στο γυμναστήριο.

Αλλά λίγο πιο πριν cornrows είχε κάνει και η ετεροθαλής αδερφή των Kardashian, Kendall Jenner για ένα shooting για τον οίκο Balmain μαζί με τον Olivier Roustein.

Και η αλήθεια είναι πως αυτά τα cornrows είναι πιο πρακτικά στην καθημερινότητά σου γιατί περιορίζονται σε ένα μέρος του κεφαλιού και όχι σε όλο το κεφάλι!

Αλλά, όπως και να ΄χει, τα cornrows είναι huge τάση και σύντομα θα σου έχουμε μια έκπληξη γι’ αυτά 😉 αλλά μέχρι τότε κάνε κλικ:
Εδώ για να δεις τα χτενίσματα της Kendall Jenner και να εμπνευστείς από το πιο hot μοντέλο τώρα!
Κι εδώ για να δεις τις must πλεξίδες του Φθινοπώρου!


Read More

And More