Η Crystalia αλλάζει χρώμα μαλλιών! Τι μας λέει ο προσωπικός της hair stylist!

Κόκκινο: χάλκινο, φλογερό κάποιο που ροζίζει… Οι αποχρώσεις μπορεί να είναι πολλές, το σημείο αναφοράς, όμως, ένα. Ναι, το κόκκινο είναι το νέο μεγάλο trend. Για την Ελλάδα! Διότι, όπως μου εξηγεί ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, προσωπικός hair stylist της Crystalia στον οποίο οφείλεται το φλογερό χρώμα των μαλλιών της, η συγκεκριμένη τάση υπάρχει στην Αγγλία τα τελευταία τρία χρόνια. Και κάπως έτσι, προέκυψε το νέο της look. Ο Κωνσταντίνος μου είπε πολλά ακόμη: γιατί η Crystalia άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της (την σύγκριναν με άλλη διάσημη γι’ αυτό! Απαντήσεις για το ποια ήταν παρακάτω…); Και ακόμη ποιες μίξεις χρωμάτων έκανε για να πετύχει αυτό το χρώμα (σε περίπτωση που θέλεις να το υιοθετήσεις κι εσύ!). Έχουμε και λέμε, λοιπόν…

Πώς αποφασίσατε να κάνετε αυτή την αλλαγή με την Crystalia;
Έπρεπε να αλλάξουμε το look της λίγο διότι υπήρχε μια σύγκριση με την Τάμτα και δεδομένου ότι η Crystalia μπορεί να υποστηρίξει ένα τόσο έντονο μαλλί προχωρήσαμε στην αλλαγή.

Με ποιο κριτήριο επέλεξες το νέο της χρώμα; Τι σε ενέπνευσε;
Προσωπικά, μου αρέσει πολύ το Λονδίνο. Το συγκεκριμένο χρώμα που είναι περισσότερο φλούο παρά κοκκινωπό, το είχαν παρουσιάσει οι Toni & Guy περίπου τρία χρόνια πριν και από εκεί το εμπνεύστηκα. Γενικά, είναι ένα χρώμα που ταιριάζει τέλεια στην Crystalia αφού κάνει την τέλεια αντίθεση με την λευκή της επιδερμίδα.

Ποια χρώματα χρησιμοποίησεις για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα;
Για τα μαλλιά της έχουν γίνει μίξεις χρωμάτων μέσα με βαφές L’Oreal. Έχει ένα mix tone μέσα και δύο κωδικούς 6.66 και το σκέτο mix tone 2 magic control. Eδώ πρέπει να διευκρινίσω ότι τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί έχουν προκύψει σε συνάρτηση με το χρώμα των μαλλιών μου είχε η Crystalia πριν. Εκείνη διαθέτει ανοιχτόχρωμη βάση και γίνεται εύκολα με αυτούς τους κωδικούς. Αντίθετα, αν μια γυναίκα είναι μελαχρινή θα χρειαστεί πιο δυνατά οξυζενέ (περίπου σαραντάρι), τα οποία ωστόσο καταστρέφουν την τρίχα και προκαλούν τεράστια φθορά. Βέβαια, αν μια γυναίκα θέλει να κάνει μια αλλαγή, δυστυχώς, δύσκολα μπορείς να την μεταπείσεις!

Και πώς μπορεί να διατηρηθεί ένα τέτοιο χρώμα; Τι θα πρέπει μια γυναίκα να κάνει;
Χρειάζονται οπωσδήποτε σαμπουάν και μάσκες οι οποίες είναι απόλυτα εξειδικευμένες! Όμως, η πραγματικότητα είναι ότι επειδή τα συγκεκριμένα χρώματα έχουν πολύ έντονες χρωστικές ουσίες ξεθωριάζουν γρήγορα. Γι’ αυτό και χρειάζονται ρεφλέ κάθε δεκαπενθήμερο έτσι ώστε να δίνουν την απόχρωση.

Σκοπεύετε με την Crystalia να κάνετε σύντομα κάποια ακόμη αλλαγή;
Αυτή η αλλαγή έχεις γίνει μόλις δύο εβδομάδες, οπότε είναι πολύ πρόσφατη. Ίσως το καλοκαίρι τα μαλλιά της να γίνουν πιο ροζέ λόγω ξεθωριάσματος (ο ήλιος και η θάλασσα το προκαλούν αυτό). Ίσως κάνουμε κάποια αλλαγή τον ερχόμενο Χειμώνα αλλά και πάλι θα προκύψει κατόπιν συζήτησης.

Read More

And More