Dakota Johnson: το κόλπο της πρωταγωνίστριας του 50 Shades για sexy χείλη!

Υπάρχει ο εξής συνειρμός: η Dakota Johnson είναι το κορίτσι του Mr Grey. Και κάνει ένα πανέξυπνο κόλπο στα χείλη της που αν το κάνουμε κι εμείς μπορεί και να κερδίσουμε τα φιλιά του. Εντάξει, πέρα από τον συνειρμό και τα φιλιά του… όποιου αυτό το tip είναι φανταστικό και πρέπει να το μάθεις!

/

Πριν λίγες μέρες η Dakota ήταν καλεσμένη στο Tonight Show με τον Jimmy Fallon και είχε το μακιγιάζ που βλέπεις παραπάνω. Τώρα κάνε focus στα χείλη της (που είναι γεμάτα, πλούσια και πολύ sexy!). Αυτό που αποκάλυψε η Pati Dubroff, προσωπική της make up artist είναι ότι δεν της έβαλε καν κραγιόν.

Έβαλε στα χείλη της το Lip Balm της La Mer κι έπειτα από πάνω έκανε το περίγραμμα και το γέμισμα με το μολύβι χειλιών Kevyn Aucoin The Flesh Tone Lip Pencil, απόχρωση Medium.

Για να αντιγράψεις το trick μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε μολύβι χειλιών έχεις στο νεσεσέρ σου και όποιο lip balm!

BTW: Αλλά να που εμείς είχαμε προνοήσει γι’αυτό και σου είχαμε δείξει εδώ τα καλύτερα lip balm για να προετοιμάσεις τα χείλη σου για τα φιλιά του. Ποια είναι αυτά; Για να τα δεις κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More