Η Δέσποινα Βανδή άλλαξε! Και ο Δ. Γιαννέτος μας λέει τα πάντα για το νέο της look!

Η Δέσποινα Βανδή μεταξύ πολλών, πολλών άλλων είναι και beauty icon! Αν σκεφτείς ότι μετά από κάθε μεγάλη αλλαγή του look της στα κομμωτήρια συρρέουν γυναίκες που ζητάνε το χρώμα των μαλλιών της ή το haircut της. Και ναι, παραδέχομαι ότι η κυκλοφορία ενός νέου cd της μπορεί να αποτελεί από μόνο του είδηση, αλλά όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με αυτή την εικόνα (βλ. το εξώφυλλο του νέου της cd!) και δεδομένου ότι είσαι μια beauty στήλη (!!!) δεν σε ενδιαφέρει τίποτ’ άλλο από το να μάθεις τα πάντα για το νέο της look. Eξάλλου, το είπε και η ίδια με τον τρόπο της. Ο τίτλος του νέου της cd είναι “Άλλαξα”.
Και κάπως έτσι, το επόμενο βήμα είναι να σηκώσεις τηλέφωνο και να πάρεις τον Δημήτρη Γιαννέτο (βλ. ο άνθρωπος στον οποίο εμπιστεύονται την ομορφιά τους πολλές διάσημης πρώτης γραμμής και official make up artist και hair stylist της L’Oreal Paris).
Ο Δημήτρης μου τα είπε όλα: για το νέο χρώμα των μαλλιών της (δεν είναι κόκκινο!), το μακιγιάζ της αλλά και πώς να πετύχεις το sexy bedhead χτένισμά της (δεν θα σε άφηνα χωρίς how to!).

To νέο look στα μαλλιά της: “Άλλαξα” χρώμα και χτένισμα!
“Για το νέο cd της Δέσποινας και το εξώφυλλο δώσαμε νέο στιλ στα μαλλιά, κάναμε κάποια highlights με χωρίστρα στη μέση, δίνοντας έτσι κάποια 60’s στοιχεία, προσαρμοσμένα στο σήμερα. Το χρώμα των μαλλιών δεν είναι κόκκινο, έχει κάποια ξανθά highlights, λίγο πιο ανοιχτά στις άκρες. Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε είναι μια αίσθηση του πώς ανοίγουν τα μαλλιά από το φως του ήλιου το καλοκαίρι”, μας λέει ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Πώς να αντιγράψεις το χτένισμα της Δέσποινας
“Κάνετε μια μικρή χωρίστρα στη μέση, κρεπάρετε το πίσω μέρος του κεφαλιού για να δώσετε ένα ύφος bebe και μην φοβηθείτε αν πετάνε μερικά τριχάκια γιατί έτσι δίνετε έναν πιο φρέσκο αέρα και σημερινό. Δεν είναι στιλιζαρισμένο το χτένισμα. Είναι κάτι που δεν θέλουμε καθόλου!”, μας συμβούλευσε ο Δημήτρης.
Θα κρατήσει η Δέσποινα το νέο hair look;

Μέχρι στιγμής έχουμε συνηθίσει την Δέσποινα Βανδή με χωρίστρα στο πλάι και μαλλιά ελαφρώς πιο σκούρα. Έγινε αυτό το look για τις ανάγκες του εξωφύλλου ή είναι κάτι που η ίδια θα κρατήσει; “Το look στα μαλλιά το έχουμε κρατήσει μετά την φωτογράφιση. Δεν θα το αλλάξουμε. Είναι κάτι πολύ καινούριο και φρέσκο ενώ η χωρίστρα στη μέση είναι κάτι που δοκιμάζουμε πρώτη φορά”, μας λέει ο Δημήτρης.

Το μακιγιάζ του εξωφύλλου

“Η Δέσποινα είναι σχεδόν αμακιγιάριστη. Αυτό που θέλαμε ήταν να δείξουμε και να αναδείξουμε την φυσική της ομορφιά χωρίς υπερβολές με κάποιες καφέ, ζεστές αποχρώσεις. Η δική μου λογική είναι παν μέτρον άριστον ίσως και κάποιες φορές να υποστηρίζω το όσο λιγότερο, τόσο καλύτερο”, διευκρινίζει ο make up artist και hair stylist των stars και συνεχίζει: “Το κραγιόν ήταν μια ροδαλί απόχρωση που είχε ένα στοιχείο φούξια αλλά σε πιο φυσικό τόνο”.
Συμβουλές από τον Δημήτρη Γιαννέτο για την βάση
“Η βάση θέλει πολύ προσοχή και μέτρο. Το αποτέλεσμα πρέπει να δείχνει φυσικό και λαμπερό και σε καμία περίπτωση στιλιζαρισμένο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην βάζετε πολύ ποσότητα. Ένα ελαφρύ στρώμα make up, μια βάση και αν χρειαστεί κατά την διάρκεια της ημέρας ανανεώνετε. Δεν βάζουμε ποτέ παχύ στρώμα γιατί κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να σπάσει και να δημιουργήσει αυτή την αίσθηση της κούρασης στο πρόσωπό μας”, μας λέει ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Το tip για την μάσκαρα
Για το εξώφυλλο του νέου της cd, ο Δημήτρης Γιαννέτος άπλωσε μάσκαρα μόνο στις άνω βλεφαρίδες. Με τον τρόπο αυτό δίνουμε ανοδικότητα στα μάτια και κάνουμε το βλέμμα μας να δείχνει πιο ξεκούραστο.

Read More

And More