Αποκλειστικό! Ο Δ. Γιαννέτος μας μιλάει για την ειδική τεχνική βαφής που χρησιμοποίησε στην Maria Menounos!

Όταν τα ξένα μέσα (βλ. αμερικάνικο Glamour) γράφουν για την αλλαγή που έκανε ο Dimitris Giannetos με την Maria Menounos κι όταν εσύ έχεις άμεση πρόσβαση στην πηγή αυτής της αλλαγής εννοείται ότι θα την επιστρατεύσεις! Γιατί πίσω από αυτή την αλλαγή για την οποία έγραψαν τα ξένα μέσα υπάρχει… ελληνική ρίζα (διπλής)!

Και κάπως έτσι, ο δικός μας Δημήτρης Γιαννέτος αποκάλυψε αποκλειστικά στο TLIFE όλα τα steps αυτής της αλλαγής που έκανε στα μαλλιά της Maria Menounos αλλά και αυτή την ιδιαίτερη τεχνική βαφής που χρησιμοποίησε ώστε να μην προκαλέσει φθορά στην ποιότητα της τρίχας.

Το νέο χρώμα μαλλιών της Maria Menounos και να τις μας είπε ο Δημήτρης Γιαννέτος!

“Όπως όλοι ξέρουμε το bleach, ή αλλιώς η ντεκαπάζ, ταλαιπωρεί λίγο τα μαλλιά. Γι’αυτό το λόγο η λύση που βρήκα για να πετύχω ένα sunkissed California hair color στα μαλλιά της Μαρίας ήταν να κατεβάσω δύο τόνους το χρώμα στις ρίζες, δηλαδή από το 7 το πήγα στο 5.
Πριν, όμως, σκουρύνω τις ρίζες έκανα μερικά highlights μόνο στο πάνω μέρος με έμφαση στο μπροσινό μέρος του κεφαλιού με δύο τόνους πιο ανοιχτό χρώμα (όχι bleach), δηλαδή από 7 το πήγα στον τόνο του 9 και καθώς τα highlights ήταν στα αλουμινόχαρτα έβαψα τις ρίζες με πιο σκούρο χρώμα!”.

Πράγματι, τα μαλλιά της Maria Menounos είναι πάντα λαμπερά και υγιή και η ίδια δεν θα θυσίαζε ποτέ αυτή την υγεία στον βωμό του τέλειου χρώματος. Ούτε ο Δημήτρης, φυσικά! Το μόνο που περιμένουμε τώρα είναι να δούμε το νέο της χρώμα μαλλιών σε μια red carpet εμφάνιση με κάποιο από αυτά τα υπερφανταστικά χτενίσματα δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου!

Read More

And More