Ρόλεϊ, βαφή κ.α. Όλα όσα δεν πρέπει να κάνεις μπροστά στο αγόρι σου και άλλα tips από την Dita Von Teese!

Η Dita Von Teese είναί το κορίτσι που ξέρει να κάνει το καλύτερο pin up μακιγιάζ και το κάνει μόνη της! Αυτό (και όχι μόνο) ως προς την ομορφιά… Αν δεν την γνωρίζεις (αν!) είναι burlesque dancer, πρώην σύζυγος του Marilyn Manson και το τελευταίο pin up girl. Όμως, η Dita Von Teese έχει να μας δώσει τα πιο πρωτότυπα μυστικά ομορφιάς. Παράδειγμα: αν ζητούσες την συμβουλή μου για το τι πρέπει να κάνεις πριν φύγεις για το πρώτο ραντεβού, εγώ θα σου έλεγα να ψεκάσεις με άρωμα το δάχτυλό σου και να το ακουμπήσεις απαλά στα χείλη σου ώστε να μυρίζει όμορφα η αναπνοή σου. Η Dita αφήνει τους ρομαντισμούς και σε συμβουλεύει κάτι το οποίο μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις χίλια χρώματα όταν βρεθείτε οι δυο σας μετά από κάποια ραντεβού…

PS: Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου. Αυτή η συνέντευξη διαβάζεται με καθαρό μυαλό. Έχεις πολλά να μάθεις!

Η Dita Von Teese ξεκίνησε να φοράει κραγιόν από τα 13 της!
Θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη φορά που έβαλα κόκκινο κραγιόν! ΄Ηταν στα 13 μου, είπε η Dita Von Teese σε συνέντευξή της στο Into The Gloss. Γεννήθηκα στο Michigan αλλά μεγάλωσα στην Καλιφόρνια. Θυμάμαι που όλοι φορούσαν αυτό το λαμπερό ροζ κραγιόν, το Pink Foil της Revlon. Λάτρευα αυτό το χρώμα αλλά την πρώτη φορά που δοκίμασα το κόκκινο στα χείλη μου σκέφτηκα πώς αυτό τα αλλάζει όλα. Αυτό είναι όλα όσα χρειάζεσαι. Λάτρεψα το χρώμα που έφερε στο πρόσωπό μου, το οποίο χρώμα δεν είχα ποτέ. Ήμουν ξανθιά και είχα θαμπή επιδερμίδα, είπε στην συνέντευξή της και συνέχισε: Αυτό που θυμάμαι περισσότερο ήταν ότι πολλοί άνθρωποι με κορόϊδευαν που είχα αυτό το retro look, και τους εξηγούσα ότι απλώς προσπαθούσα να φορέσω κάτι νέο. Στα 16 μου ξεκ;iνησα να κάνω cat eye. Ήθελα να είμαι η επόμενη Bettie Page.

Η Dita Von Teese στους πάγκους της Shiseido
Όπως λέει η ίδια στην συνέντευξή της, στην εφηβεία της ξεκίνησε να δουλεύει στην Shiseido. Πήγαινε στην δουλειά χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μέχρι το τέλος της ημέρας ήταν άλλη. Το έκανε κυρίως επειδή δεν ήθελε να την περνάνε για μοντέλο, έτσι όπως ήταν με την χλωμή επιδερμίδα της.
Μου άρεσε πάρα πολύ να πουλάω μακιγιάζ αλλά δεν μου άρεσε να κάνω make over σε πελάτισσες. Έχω μια θεωρία, η οποία έπιανε πάντα στις πωλήσεις: όταν έκανα το μακιγιάζ των πελατών, κοίταζα ακριβώς τι μακιγιάζ είχαν κάνει εκείνες πριν κι έπειτα έκανα το ίδιο με αρκετές διορθώσεις. Όλοι έχουν ένα στιλ στο μακιγιάζ και κανείς δεν θέλει να τους επιβάλλεται σε αυτό και να τους το αλλάζει!.
Συμφωνείς; Έχει τύχει να κοιτάξω πολλούς make up artists καχύποπτα γιατί πάνε να μου κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι… Τελικά, τα βρίσκουμε!

Τα μυστικά της για τέλεια επιδερμίδα. Κι έχει πράγματι ΤΕΛΕΙΑ επιδερμίδα!
Η Dita Von Teese ορκίζεται στον δερματολόγο της, δεν κάνει botox ή laser όπως λέει και το βασικό της πρόβλημα είναι ότι έχει πολύ ευαίσθητο δέρμα. Κι αν θες κι εσύ έναν καλό δερματολόγο όπως η Dita (όλες πρέπει να έχουμε!), άκου το tip της: Το πιο σημαντικό είναι να πας να δεις έναν δερματολόγο που δεν θα προσπαθήσει να σου πάρει τα λεφτά και να τον ρωτήσεις ποια συστατικά πρέπει να έχει μια καλή ενυδατική, αλλά και πώς να περιποιείσαι την επιδερμίδα σου καθημερινά!
Τι κάνει εκείνη στο δέρμα της; Σημείωσε:
– Χρησιμοποιεί μια κρέμα με λίγη ρετινόλη (η πιο συνηθισμένη μορφή βιταμίνης Α που περιέχεται σε αντιγηραντικές κρέμες) σχεδόν κάθε βράδυ, αλλά όχι κάθε βράδυ καθώς το δέρμα της είναι ευαίσθητο.
– Της αρέσουν τα προϊόντα Darphin και η Creme de la Mer, γιατί της αρέσει η μυρωδιά της και η σύνθεσή της που δεν ενοχλεί το δέρμα της.
– Φοράει έναν τόνο αντηλιακή, όπως λέει. Δεν της αρέσει να φοράει αντηλιακή γιατί έχει πολύ παχύρρευστη υφή και κολάει. Σιχαίνομαι για γυαλίζω. Πάντα ψάχνω για αντηλιακή όταν βρίσκομαι ταξίδι στην Ιαπωνία και τελευταία βρήκα την Extra Smooth αντηλιακή της Shiseido αλλά και η Neutrogena Dry-Touch. Περνάω ώρες στα φαρμακεία για να βρω την τέλεια αντηλιακή”, λέει. Πράγματι, στις χώρες της Ασίας γίνεται τεράστια έρευνα στις αντηλιακές. Έχει παρατηρήσει ότι όλοι έχουν κατάλευκη επιδερμίδα χωρίς ούτε ένα σημάδι; Να γιατί!

Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Dita. Plus: το κραγιόν της το λατρεύει και η Scarlett Johannson!
Το πλέον χαρακτηριστικό της Dita είναι το pin up μακιγιάζ της. Καταρχήν, να σου πω ότι βάφεται πάντα μόνη της εκτός αν έχει φωτογράφιση για περιοδικό. Πολλές φορές πειραματίζεται και με άλλα μακιγιάζ όπως το smokey. Σημείωσε: όταν κάνει smokey, βάφει πρώτα τα μάτια και μετά την βάση. Έτσι αποφεύγει να λερωθεί! Το pin up το κατέχει καλά γιατί έχει εξασκηθεί. Δεν έχει μυστικό για να απλώσεις τέλεια το eyeliner, είναι θέμα εξάσκησης. “Αν έχει περάσει ένα σαββατοκύριακο που δεν έχω βάλει eyeliner, την επόμενη φορά μου είναι πιο δύσκολο!
Ποια προϊόντα αγαπά. Βάλε κι εσύ στη λίστα σου:
– πούδρα MAC Mineralize Skinfinish Natural
– άρωμα Dita Von Teese
– μάσκαρα Le 2 de Guerlain
– eyeliner MAC Blacktrack Fluidline
– κραγιόν Lip-ink. Θυμάσαι να το έχεις ξαναδιαβάσει εδώ; Πρόκειται για ένα ιαπωνικό brand το οποίο αγαπά και η Scarlett Johannson κι εδώ μπορείς να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες! Μάλιστα, η Dita λέει: “Κανένα άλλο κραγιόν στην αγορά δεν σου προσφέρει αυτό το αποτέλεσμα!”.
– MAC Cleanse Off Oil

Οι πιο περίεργες beauty συνήθειες της Dita! Plus: τι σε συμβουλεύει για το πρώτο ραντεβού!
– “Αφαιρώ το μακιγιάζ και κάνω τον καθαρισμό μου κάθε βράδυ. Μπορώ να πω με ειλικρίνια ότι ποτέ, ποτέ στην ζωή μοτ δεν έχω πέσει στο κρεβάτι με μακιγιάζ. Σίγουρα, είναι κάτι αστείο ή περίεργο που πρέπει να κάνεις την πρώτη φορά που θα κοιμηθείς με έναν άντρα. Αλλά όταν φτάσει να γίνει αυτό, συνήθως έχουμε έρθει πιο κοντά, που σημαίνει ότι δεν φοβάμαι να εμφανιστώ με λίγη μάσκαρα και κραγιόν μόνο!”.

– “Πάντα έχω κάπου στο σαλόνι μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Όταν βλέπω ότι μια φίλη αποκοιμιέται στον καναπέ μου μεθυσμένη και με μακιγιάζ πάνω της, παίρνω ένα μαντηλάκι και την ξεβάφω λέγοντάς την μην νομίζεις ότι θα αφήσω στο σπίτι μου να κοιμηθεί κάποιος με μακιγιάζ!”.

– “Συλλέγω μικρές vintage θήκες. Ζεσταίνω τα κραγιόν μου, τα βάζω μέσα στις θηκούλες και μετά παγώνουν. Το κάνω με όλα μου τα κραγιόν: YSL Rouge Pur Couture Glossy Stain στην απόχρωση Rose Tempura 13, Dior Roulette Red, Dita Von Teese νούμερο 28, Tarte Lip Surgence Lip Luster σε απόχρωση Fever”.

– “Βάφω μόνη μου τα μαλλιά μου. Σιχαίνομαι τα κομμωτήρια! Σιχαίνομαι γιατί πρέπει να κλείνω ραντεβού και γιατί ξοδεύω τα λεφτά μου. Μου αρέσει να βάφω τα μαλλιά μου κάθε δύο εβδομάδες. Τα βάφω το ίδιο χρώμα, blue- black, από το 1992. Δεν έχω επιτρέψει ποτέ σε κανέναν άντρα να με δει να βάφω τα μαλλιά μου! Εκτός, βέβαια, από τον πρώην σύζυγό μου που τα κάναμε μαζί. Κάναμε πάρτυ βαφής μαλλιών!”.

– “Ετοιμάζω ένα καινούριο ββιλίο στο οποίο γράφω όλα όσα δεν πρέπει να κάνεις μπροστά στα αγόρια. Γράφω πώς φτιάχνω εγώ τα μαλλιά μου όταν ένα αγόρι παρακολουθεί, πώς να κάνω την διαδικασία να δείχνει glamorous και όχι σαν να είμαι τρελή! Δεν θα τριγυρίζω έχοντας ρόλεϊ στα μαλλιά μπροστά από τον άντρα με τον οποίο βγαίνω! Στους άντρες τους αρέσει να σε βλέπουν να ετοιμάζεσαι, αλλά σε αυτό το βιβλίο θα σου λέω πώς να κάνεις την διαδικασία πιο sexy! Το βιβλίο μου θα είναι πολύ διαφορετικό από ότι κυκλοφορεί εκεί έξω! Θα σου πω ότι πρέπει να βγάλεις με τσιμπιδάκι τις τρίχες από το στήθος σου πριν το ραντεβού! Είμαι εδώ για να στο πω!”.

Να μια συμβουλή που δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να σου δώσω! Ενώ η Dita… Ανυπομονώ για το βιβλίο της! Ελπίζω να κυκλοφορήσει γρήγορα, να φτάσει στα χέρια μου ακόμη πιο γρήγορα και να σου γράψω για όλα όσα διάβασα εκεί. Μέχρι τότε, τι θα έλεγες να ψηφίσουμε για το χειρότερο πράγμα που έχεις κάνει μπροστά στο φίλο σου;

Read More

And More