Δεν θα πιστεύεις πού βάφει τα νύχια της η Drew Barrymore!

Φαντάσου το εξής: είσαι στο μετρό, στριμωγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο με τα παράθυρα κλειστά. Και η διπλανή σου βάφει τα νύχια της. Και η κίνηση βάφω τα νύχια μου στο μετρό διαφέρει κατά πολύ από το βάζω κραγιόν ας πούμε. Γιατί το βερνίκι μυρίζει. Για την ακρίβεια, δεν αντέχεται η μυρωδιά του στους κλειστούς χώρους. Γυρνάς να της κάνεις παρατήρηση (φυσικά!) και βλέπεις ότι είναι μια πολύ, πολύ διάσημη!

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είχε συμβεί στο τρένο μέσα στο οποίο η Drew Barrymore έβαφε τα νύχια της! Και για το ντοκουμέντο, να και η photo που ανέβασε στο instagram της…

/

Και αυτό το μπιουτοθέμα μπορούμε να το πιάσουμε από άπειρες μεριές:
1. Η Drew Barrymore παίρνει ΜΜΜ (aka μέσα μαζικής μεταφοράς)! Και αυτό την κάνει ακόμη πιο cool και συμπαθή!
2. Η Drew Barrymore βάφει τα νύχια της on the go όπου βρει. Δεν της κάνει άλλος μανικιούρ, ή έστω πού και πού το κάνει μόνη της!
3. Η Drew Barrymore έχει δική της σειρά μακιγιάζ, την Flower, το συγκεκριμένο είναι το Nail’d It Nail Lacquer, απόχρωση Fanatical Bonatical (αν σου αρέσει μπορείς να το βρεις εδώ) και αυτό που έκανε εδώ είναι το τέλειο promo και ίσως και να θέλει να μας πει ότι τα βερνίκια αυτά είναι τόσο ξεχωριστά και δεν μυρίζουν καθόλου. Τόσο που μπορείς να βάψεις τα νύχια σου και μέσα στο μετρό χωρίς να σου κάνει κανείς παρατήρηση! Who knows?

Αλλά η βασική μου ερώτηση είναι η εξής: είσαι τόσο βιαστική κάποιες φορές που κάνεις το beaute σου στο δρόμο; Ή έστω, έχεις κάνει το μακιγιάζ σου ποτέ μέσα στο αμάξι ή το μετρό;

Read More

And More