Ποια διάσημη ορκίζεται σε αυτό το… ξηρό conditioner (κι όμως, υπάρχει)!

Τα ξηρά σαμπουάν είναι ένα trend που έχει μπει στην ζωή μας τον τελευταίο περίπου χρόνο ενώ για αυτά σου είχαμε μιλήσει εδώ ήδη από τον Ιανουάριο του 2012 (και σήμερα απορούμε πως τόσο καιρό ζούσαμε χωρίς αυτά!). Όμως, όσο εμείς χαιρόμαστε με την άφιξη των dry shampoo, στο εξωτερικό ήδη έχουν δοκιμάσει και έχουν λατρέψει τα dry conditioner.

Και μόλις εντοπίσαμε εκείνη την πολύ, πολύ διάσημη που ορκίζεται σε ένα συγκεκριμένα ξηρό σαμπουάν. Και μάλιστα, η συγκεκριμένη διάσημη έχει και υπερτέλεια μαλλιά. Και είναι η…


Η Sarah Jessica Parker, λοιπόν, ανέβασε αυτή την photo στον λογαριασμό της στο instagram και έγραψε: “Μόλις έμαθα ότι το ξηρό σαμπουάν Serge Normant Meta Revive βραβεύτηκε από το Allure ως το καλύτερο προϊόν. Μα φυσικά! Συγχαρητήρια αδερφέ μου!”.

Και δεν είμαι σίγουρη αν όντως η Sarah Jessica Parker έχει έναν αδερφό στον οποίο ανήκει αυτό το brand που έχει αυτό το σαμπουάν που βραβεύτηκε (πιθανόν, μιας και η Sarah Jessica Parker έχει… οκτώ αδέρφια)! Αλλά αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι έχει υπερτέλεια μαλλιά! Και αν ένας από τους λόγους είναι και αυτό το ξηρό conditioner, θα ήθελα πολύ, πολύ, πολύ να το δοκιμάσω!

Εσύ;

Read More

And More