Ποιες διάσημες είχαν τις μεγαλύτερες beauty εμμονές το 2010;

Λατρεύω τους απολογισμούς της χρονιάς, όμως από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, αυτή της ομορφιάς, φυσικά! Χθες αναζήτησα στις photo του 2010 τις best and worst beauty στιγμές μου (καν’ το κι εσύ! Εκτός του ότι έχει πολύ fan βλέπεις από απόσταση τον εαυτό σου και μπορείς να εντοπίσεις τα λάθη σου σωστά ώστε να μην τα επαναλάβεις). Και μετά τον δικό μου beauty απολογισμό έπιασα και το album των stars. Ποιες ήταν οι πιο τολμηρές του 2010; Ποιες έκαναν τις πιο extreme αλλαγές; Ιδού ο κατάλογος με τις διάσημες που είχαν τις μεγαλύτερες beauty εμμονές τη χρονιά που μας πέρασε!

Jennifer Lopez

To περασμένο καλοκαίρι ο οίκος Lanvin έδειξε στο fashion show του ένα girly pin up. Τότε, όλες βιαστήκαμε να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για ένα extreme χτένισμα που δεν θα το βλέπαμε ποτέ ξανά ούτε σε red carpet event. Ώσπου τον Ιούλιο η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με αυτό ακριβώς το hair styling και μας διέψευσε όλους! H τύχη ευνοεί τους τολμηρούς; Δεν είμαστε σίγουρες!

Emma Watson

Για πολλά χρόνια το χρυσό συμβόλαιο που είχε για τον Harry Poter δεν της επέτρεπε να πειράξει ούτε τρίχα από τα μαλλιά της. Ώσπου τελικά, έληξε και η Emma αποχωρίστηκε τα πλούσια μακριά μαλλιά της για ένα pixie χτένισμα. Το αποτέλεσμα την δικαίωσε με το παραπάνω και ο ξένος τύπος αφιέρωσε πολλές, πολλές σελίδες για το νέο της look! Μια από τις best αλλαγές του 2010! (Διάβασε περισσότερα εδώ).

Katy Perry

Όχι! Δεν θα μιλήσω για τα μαλλιά της ούτε για τους φακούς επαφής που αλλάζει σαν T-shirt. Γιατί η πιο πολυσυζητημένη beauty εμφάνιση της Katy Perry την χρονιά που μας πέρασε ήταν όταν εμφανίστηκε στα MTV Awards έχοντας αποτυπώσει σε κάθε νύχι της ένα σχέδιο από τις photo του αρραβωνιαστικούς της, Rachel Brad. Δεν ξέρω αν το έκανε για να δείξει ότι τον έχει του χεριού της, πάντως μας βάζει σε σκέψεις…

Lindsay Lohan

Λατρεύω τη σκηνή από το δικαστήριο όπου η Lindsay Lohan εμφανίζεται με… exte στην τρίχα! Όμως, η πιο χαρακτηριστική beauty στιγμή της κακομαθημένης star δεν είναι αυτή αλλά…

Αυτή! Όταν το καλοκαίρι η Lindsay εμφανίστηκε με αυτό το manicure σε red carpet event παιρνώντας το δικό της “κοινωνικό μήνυμα”. Ο ξένος τύπος έγραψε πολλά γι’ αυτή τη beauty στιγμή ενώ δεν ήταν λίγες οι μικρές που έσπευσαν να κάνουν copy paste στην κεντρική ιδέα: να παιρνούν το μήνυμά τους μέσα από τα νύχια τους!

Rihanna

Κοκκινομάλες όλου του κόσμου, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Rihanna! Γιατί ο λόγος που το φλογερό κόκκινο έγινε ξανά must μετά από περίπου δύο χρόνια απουσίας περίπου οφείλεται σ’ εκείνη. Η μεγάλη αλλαγή έγινε τρεις μήνες πριν και πια η Rihanna φαίνεται να έχει βρει το χρώμα της όχι όμως και την κουπ που της ταιριάζει. Γι’ αυτό και τρεις εβδομάδες πριν βγήκε ξανά από το κομμωτήριο έχοντας extensions και μπούκλα.

Ashlee Simpson

H χρονιά που πλησιάζει και στο τέλος της θα μπορούσε να θεωρηθεί και η επανάσταση του pixie cut! Και η Ashlee Simpson κούρεψε τα μακριά μαλλιά της και επέλεξε μάλιστα όχι το κόκκινο χαλί για να δείξει την αλλαγή της, αλλά το twitter. Πάντως, το νέο της look (ελπίζω να το κρατήσει!) είναι πολύ sexy!

Jessica Biel

Mπορεί να μην είναι η πιο πετυχημένη beauty αλλαγή αλλά σίγουρα προκάλεσε συζητήσεις. Ο λόγος για την Jessica Biel η οποία σκούρυνε τα μαλλιά της κατά τρεις τόνους. Και δεδομένου ότι όλες οι stars επιλέγουν ένα event για να επικοινωνήσουν το νέο τους στιλ, εκείνη εμφανίστηκε στα τέλη Νοεμβρίου στο party του περιοδικού Glamour.

Taylor Swift



H Taylor Swift αρχικά ήταν απλώς συμπαθητική. Όταν αποφάσισε να αλλάξει, όμως, τα μαλλιά της έγινε sexy! Και τότε ήταν που τα περιοδικά πήραν την απόφαση να της αφιερώσουν περισσότερες σελίδες. Αυτό το ολόισιο μακρύ μαλλί με μακριές, αυστηρές αφέλειες ενέπνευσε πολλές από εμάς στο TLIFE! Εσένα;

Κατερίνα Παπουτσάκη

Τόλμησε αλλά γρήγορα το μετάνιωσε! Την Άνοιξη του 2010 η Κατερίνα Παπουτσάκη έκοψε τα μαλλιά της σε ένα preppy καρέ. Όμως, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που είχε ακριβώς στο μυαλό της κι έτσι έπειτα από μερικές εβδομάδες εμφανίστηκε με μακριά πλούσια μαλλιά (και αυτή!).

Τάμτα

Στην Ελλάδα έχουμε το δικό μας fashion icon! Και φυσικά είναι η Τάμτα, η οποία μας εμπνέει με κάθε της εμφάνιση. Στις αρχές του χρόνου περίπου μας μύησε σε αυτό το φλογερό χρώμα μαλλιών (προηγουμένως τα είχε μακριά και ξανθά), ενώ από τις αρχές του Φθινοπώρου μας σύστηκε και μια ακόμη αγαπημένη της beauty εμμονή: τα γαμψά νύχια με έμπνευση από το catwalk των Dsquared2 (δες περισσότερα εδώ).

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μακριά, ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση. Όμως, πρόσφατα απέκτησε μια beauty εμμονή που με μια κίνηση μεταμορφώνουν το look της: τις ψεύτικες αφέλειες.Στις παρουσιάσαμε εδώ και πράγματι πρόκειται για ένα beauty “gadget” που θα λατρέψεις κι εσύ όταν το δοκιμάσεις!

Read More

And More