Η Ελένη Φουρέιρα άλλαξε! Η στιλίστριά της, Ίρις Λεονταρίτη αποκαλύπτει τα πάντα για το νέο της look!

Την τελευταία μια ώρα χαζεύω photo από τα χθεσινά MAD Awards! Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η βραδιά είχε πολλές ομορφιές. Υπέροχα μακιγιάζ, θεαματικά μαλλιά και ωραία ντυσίματα. Όμως, αυτά τα ωραία μπορεί και κάτι να σου θυμίζουν (για παράδειγμα τα περσινά Mad Awards), πέρα από κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις. Και η Ελένη Φουρέιρα είναι σίγουρα μια από αυτές στα φετινά MAD Awards! Γιατί η φετινή με την περσινή Φουρέιρα είναι δύο διαφορετικά κορίτσια! Το θες και σε εικόνα;

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/21_6/four_s(1).jpg

Η νέα Φουρέιρα μου αρέσει πολύ και θέλω να μάθω όλα τα details για την θεαματική αλλαγή της. Τα οποία (σ.σ. details) μου αποκάλυψε η στιλίστριά της, Ίρις Λεονταρίτη. Μιλήσαμε για το νέο της look στα μαλλιά από τον Νικόλα Βιλλιώτη, το μακιγιάζ της από τον Παντελή Τουτουντζή και φυσικά το styling από την ίδια την Ίριδα (για λεπτομέρειες ως προς το styling της Ελένης Φουρέιρα σε παραπέμπω στην στήλη του fashion).

Τι μας είπε η Ίρις Λεονταρίτη για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στα MAD Awards!
“Η αλλαγή στα μαλλιά ήταν μια απόφαση και του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη που έχει γενικά την επιμέλεια της εικόνα της στα μαγαζιά που εμφανίζεται (με τον Σάκη τον περασμένο Χειμώνα και με τον Μαζωνάκη το καλοκαίρι στο “Θάλασσα”), οπότε σε συνεργασία με τον Νικόλα Βιλλιώτη και με ‘μένα θεωρήσαμε ότι είναι μια ωραία κίνηση να αλλάξει το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της.

Θέλαμε να αλλάξει τελείως η εικόνα της. Θέλαμε να βγει σαν τα μοντέλα της δεκαετίας του ’70 και νομίζω ότι πάει πολύ και στα χρώματά της και στο πρόσωπο της. Επίσης, το νέο της look ταίριαξε πολύ και με την εμφάνισή της στο stage όπου το concept ήταν να βγει λίγο σαν ιέρεια και νομίζω ότι τα μαύρα πιο σκούρα και ίσια μαλλιά ήταν ότι πρέπει. Φυσικά, τόσο το χρώμα όσο και το χτένισμα το επιμελήθηκε ο Νικόλας Βιλλιώτης.

Στο red carpet το φόρεμα που φορούσε ήταν Vrettos Vrettakos με βαθύ ντεκολτέ, ανοιχτή πλάτη και βαθιά σχισίματα στα πόδια και δεν θα ήταν ωραίο να έχει ίσως ένα πολύ σγουρό, φουντωτό μαλλί όπως την είχαμε συνηθίσει, οπότε θεωρήσαμε ότι σε αυτή την λογική ήταν πολύ πιο σωστό και κομψό για την εικόνα της να έχει αυτό το ύφος στα μαλλιά.

Για το make up στο red carpet προτιμούσαμε να είναι πιο φυσική μόνο με λίγη λάμψη και βλεφαρίδες γιατί μετά στο stage έγινε πολύ έντονη διαφορά στο make up με πολύ έντονο eyeliner που έπιανε όλο το βλέφαρο και ήταν τραβηχτό και μέχρι κάτω στην εσοχή του ματιού αλλά και προς τα έξω για να το κάνει λίγο πιο μυστικιστικό. Το make up, φυσικά, το επιμελήθηκε ο Παντελής Τουτουτζής με τον οποίο συνεργάζονται χρόνια”.

Αλήθεια, εσένα σου αρέσει η νέα Φουρέιρα; Εμένα πολύ! Και τα δύο βραβεία στα MAD Awards ήταν η απόδειξη!

Read More

And More