Θέλεις να μάθεις τι προϊόντα φοράει εδώ η Ε. Φουρέιρα; Εμείς ξέρουμε!

Αυτό το post ξεκινάει με ένα τραγούδι! Γιατί είναι καλοκαίρι, γιατί σε αυτό το βίντεο κλιπ η Ελένη Φουρέιρα έχει τέλειο μακιγιάζ, γιατί θέλω να σου φτιάξω το κέφι και γιατί… όχι;

Play, δες και διάβασε!


Το μακιγιάζ σε αυτό το βίντεο κλιπ, Party, sleep, repeat που είναι και το πιο πρόσφατο της Ελένης Φουρέιρα, έχει γίνει οοοολο με προϊόντα Shiseido. Και το σημαντικότερο, ξέρουμε και ποιο ακριβώς προϊόν φοράει εδώ στα χείλη της!

Κράτησε σημειώσεις, λοιπόν!
Ομοιόμορφη βάση και ματ αποτέλεσμα για ώρες επιτεύχθηκαν με τη must-have αντηλιακή πούδρα της Shiseido, Protective Compact Powder Foundation, με SPF 30. Ένα πολυβραβευμένο αντηλιακό προϊόν μακιγιάζ, ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο, καθώς προσφέρει προστασία από τον ήλιο, αντοχή στο νερό και τον ιδρώτα αλλά και full κάλυψη, όταν χρησιμοποιηθεί με βρεγμένο σφουγγαράκι.

Έντονα κοψίματα ήταν αυτά που κυριάρχησαν στο μακιγιάζ του πρόσωπου και δημιουργήθηκαν με το νέο Protective Stick Foundation της Shiseido, σε μια πιο σκούρα απόχρωση.

Το μακιγιάζ απογειώθηκε με έντονο γραμμικό eyeliner, που αποτελεί hot τάση για το καλοκαίρι. Για να πετύχεις κι εσύ το ίδιο eye look, χρησιμοποίησε το Automatic Fine Eyeliner της Shiseido σε έντονη μαύρη απόχρωση, που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια λεπτή γραμμή eyeliner, η οποία στεγνώνει αδιάβροχη και παραμένει αναλλοίωτη για ώρες. Σαφώς, από το μακιγιάζ των ματιών δεν θα μπορούσε να λείπει η μάσκαρα. Για το λόγο αυτό, στο video clip χρησιμοποιήθηκε, αρχικά, η Nourishing Mascara Base, η οποία είναι βάση για τις βλεφαρίδες που τις ενυδατώνει και ενισχύει την καμπυλότητα τους, ενώ στη συνέχεια επιλέχθηκε η Perfect Mascara Full Definition, στην έντονη μαύρη απόχρωση BK901, η οποία δίνει όγκο, μήκος και τέλειο διαχωρισμό στις βλεφαρίδες κάνοντάς τες να μοιάζουν ψεύτικες!

Και το δικό μου αγαπημένο info: τα χείλη!

Τα έντονα χείλη της τραγουδίστριας έγιναν ακόμη πιο εντυπωσιακά, με το νέο Lacquer Gloss VI207 violet της Shiseido, σε έντονη μοβ απόχρωση, που χάρισε λάμψη αλλά και αποτέλεσμα stain που διαρκεί όλη μέρα.

Read More

And More