Δ. Γιαννέτος: Μας αποκαλύπτει τα πάντα για τις αλλαγές που έκανε σε Βανδή, Σκορδά, Χρηστίδου!

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει επιστρέψει εδώ και κάποιες μέρες στην Ελλάδα. Και ακόμη και αν δεν γνώριζες το beauty νέο, σίγουρα μπορείς να το διαπιστώσεις από τις αλλαγές που έχουν συμβεί στο make up και τα μαλλιά των αγαπημένων μας celebs. Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια εκπλητική φωτογράφιση με νέο look, η Φαίη Σκορδά έχει πλέον pink ανταύγειες και η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε ξανά κοκκινομάλλα (σου έχουμε και απόχρωση βαφής! Αχά!).

Σκέφτεσαι την επόμενη δική σου αλλαγή; Ο Δημήτρης Γιαννέτος μου αποκάλυψε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια! Δες, εμπνεύσου και μάθε όλες τις λεπτομέρειες που δεν έχουν ειπωθεί μέχρι αυτή την στιγμή!

Δέσποινα Βανδή

/

“Κάναμε μια φωτογράφιση φανταστική και αλλάξαμε λίγο στιλ. Κινηθήκαμε σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Συγκεκριμένα, της τα σκούρυνα καναδυό τόνους και της έκανε μια ωραία χωρίστρα στο πλάι δίνοντας μια grunge αίσθηση”, μου είπε ο Δημήτρης για την αλλαγή της Δέσποινας Βανδή και συνέχισε με λεπτομέρειες για να υιοθετήσεις κι εσύ το αντίστοιχο make up και μαλλιά!


Πώς να υιοθετήσεις το hair styling της Δέσποινας Βανδή

“Κάνεις τα μαλλιά με ένα χοντρό ψαλίδι, στην συνέχεια κάνεις μια βαθιά χωρίστρα στη μεριά που σου ταιριάζει και με μια βούρτσα τα ανοίγεις πολύ καλά, βάζεις λίγη λακ στην φράντζα και μετά με τα χέρια σου τα τσαλακώνεις για να μην είναι στιλιζαρισμένα. Δεν θέλουμε να δώσουμε την αίσθηση ενός καλοχτενισμένου look που θυμίζει Χολιγουντιανές vague. Είναι περισσότερο σαν να έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου, να έχεις πέσει για ύπνο και αμέσως μετά να πας στο red carpet event να παραλάβεις το Όσκαρ σου!”.

Πώς να υιοθετήσεις το make up της Δέσποινας Βανδή
“Για το μακιγιάζ, κάναμε μια πολύ ωραία βάση, όχι πάρα πολύ σκούρα με πολλές τερακότες για να δώσουμε δυναμική στα μάτια. Κάναμε ένα όμορφο contouring με πολύ ωραία smokey μάτια σε καφέ- γκρι αποχρώσεις, έντονη μάσκαρα αλλά κι εδώ το smoky ήταν χαλασμένο με δυναμική στο κάτω μέρος των βλεφάρων. Ένα make up που θυμίζει πολύ Λονδίνο”.

Φαίη Σκορδά

/

“Όταν επέστρεψα από το Los Angeles συνάντησα αμέσως την Φαίη και της είπα ξέρω την αλλαγή που θα κάνουμε! Μου λέει τι; και της λέω θα κάνουμε ροζ! Και η Φαίη απλώς αυτό που μου απάντησε είναι “Είσαι τρελός! Κάνε ότι θες, εσύ ξέρεις!”, μου αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαννέτος για την… of the record συνομιλία τους. Πώς, όμως, εμπνεύστηκε ο official hair stylist και make up artist της L’Oreal Paris σε αυτή την αλλαγή;

“Επηρεάστηκα πολύ από την μόδα και την τάση που υπάρχει στο Los Angeles που είναι το pastel ombre. Σκέφτηκα και αποφάσισα να κάνω στην Φαίη κάτι λίγο πιο ανατρεπτικό που μπορεί να το τολμήσει. Γιατί όταν έχεις ξανθά μαλλιά οι αλλαγές που μπορείς να κάνεις είναι πολύ συγκεκριμένες. Θα κάνεις εξ ολοκλήρου μια αλλαγή γιατί με το να επιλέξεις μερικές φωτεινές ή μελί ανταύγειες δεν κάνεις καμία διαφορά. Οπότε προτίμησα να κάνω ένα pastel ombre στις άκρες σε baby pink απόχρωση που είναι η κυρίαρχη τάση στο εξωτερικό”.

Η τεχνική για να κάνεις τα μαλλιά της Φαίης!

“Η τεχνική που ακολουθείς αν θες να υιοθετήσεις το νέο hair look της Φαίης είναι ίδια με αυτή του ombre με την διαφορά ότι επιλέγεις έναν baby pink τόνο. Αν, όμως, βρεις ένα έντονο ροζ το αφήνεις πιο λίγο για να σου βγει πιο ξεθωριασμένο, παστέλ. Ένα εναλλακτικό πολύ καλό trick είναι να αναμείξεις λίγη κόκκινη βαφή με σαμπουάν και νερό να το αφήσεις ελάχιστα στα μαλλιά σου και το χρώμα που θα σου προκύψει είναι ένα ξεθωριασμένο ροζ. Όμως δεν πρέπει να το αφήσεις πολύ, παρά μόνο κάποια δευτερόλεπτα! Κάνεις ένα πέρασμα με τις άκρες των δαχτύλων σου και φοράς γάντια για να μην βάψουν τα χέρια σου. Αν έχεις φράντζα περνάς απαραίτητα και τις άκρες της φράντζας για να δένει με το υπόλοιπο look και να είναι αρμονικό, όπως έκανα και στην Φαίη”.
Το tip για το μακιγιάζ!
“Στην Φαίη έκανα ένα όμορφο μακιγιάζ με highlights και ωραίες βλεφαρίδες. Απέφυγα να βάλω χρώμα στα χείλη. Προτίμησα φυσικές αποχρώσεις, nude για να μην έρθει σε αντίθεση με τα μαλλιά”, μου είπε ο Δημήτρης Γιαννέτος. Οπότε, αν πρόκειται να ακολουθήσεις τα βήματα της Φαίης κράτησε αυτό το tip!
Σίσσυ Χρηστίδου

/

” Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η πρέσβειρα ομορφιάς στην Ελλάδα της L’Oreal Paris, όπου και μπορείς να βρεις τρεις υπέροχες κόκκινες αποχρώσεις! Με την Σίσσυ κάναμε την 7764 της Excellence, μια υπέροχη χαλκοκόκκινη απόχρωση. Πρόκειται για ένα χρώμα που της πηγαίνει πολύ, που το έχει κάνει στο παρελθόν τα μαλλιά της χάλκινα και που προσπαθούσα από παλιά να την πείσω όταν ήταν ερωτευμένη με τα σαντρέ, με τις ψυχρές αποχρώσεις. Θυμάμαι τότε της έλεγα ότι πρέπει να δοκιμάσει τα πιο ζεστά χρώματα και μου έλεγε όχι. Τελικά, τώρα έχει γίνει το απόλυτα αγαπημένο της, το κόκκινο και δεν θέλει να το αποχωριστεί! Και καλά κάνει καθώς ο συνδυασμός του κόκκινου με το χάλκινο είναι το νέο hot του Χειμώνα και θα δούμε πολλές γυναίκες να το επιλέγουν την σεζόν που έρχεται!

Read More

And More