Gigi Hadid: τι κάνει το top model κι έχει τόσο τέλεια επιδερμίδα! PS: κοστίζει όσο ένας καφές!

Σε περίπτωση που δεν την ξέρεις να σου πω ότι η Gigi Hadid είναι top model με το οποίο τα μεγαλύτερα sites μόδας και ομορφιάς ασχολούνται εντονότατα τελευταία. Και δεδομένου ότι α) από μόνη της η Gigi Hadid είναι κού-κλα και β) υπάρχει και αυτή η ασχολία από τα ξένα μέσα, υποθέτω πως θα ήθελες να ξέρεις το beauty routine της, ειδικά από την στιγμή που αυτό δεν κοστίζει παραπάνω απ’ όσο καναδυό καφέδες με τις φίλες σου.

Να τι είπε, λοιπόν, η Gigi Hadid για το πώς φροντίζει την επιδερμίδα της: Όταν ταξιδεύω έχω πάντα μαζί μου τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Maybelline επειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο να πηγαίνεις στις τουαλέτες του αεροδρομίου ή του αεροπλάνου, ενώ τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ανά πάσα στιγμή. Όταν, όμως, έχω στην διάθεσή μου χρόνο και… μπάνιο μου αρέσει πάντα να κάνω ένα scrub στο πρόσωπό μου. Χρησιμοποιώ το St. Ives Apricot Scrub.

/
Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Gigi Hadid δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα αλλά α) κοστίζουν πολύ οικονομικά και β) τα εντοπίσαμε online εδώ κι εδώ.

BTW: Κάτι γίνεται τελευταία με τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και όλο και περισσότερες stars λένε πως είναι το beauty μυστικό τους. Και αν είσαι καλά διαβασμένη θα ξέρεις ποια άλλη πολύ, πολύ διάσημη είπε πρόσφατα ότι τα χρησιμοποιεί. Αν όχι, κάνε κλικ εδώ για την απάντηση!


Read More

And More