Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.12.2013 | 23:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Cool or... fool? Η Gisele κάνει make up, μαλλιά, νύχια και θηλάζει ταυτόχρονα!

Cool or... fool? Η Gisele κάνει make up, μαλλιά, νύχια και θηλάζει ταυτόχρονα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Είναι η Gisele και μπορεί να κάνει ότι θέλει δεδομένου ότι είναι διάσημη, επιτυχημένη και όμορφη. Και θα μπορούσε όλη αυτή η διασημότητα, η επιτυχία και η ομορφιά να την έχει τρελάνει (όπως έγινε με την περίπτωση της Lady Gaga, αλλά χωρίς το όμορφη), αλλά παρ' όλα αυτά η Gisele δεν έχει προκαλέσει ποτέ και σχολιάζεται πάντα θετικά. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Και η παρακάτω photo που ανέβασε στο instagram της ανήκει στην... ελαχίστων εξαιρέσεων κατηγορία.

Δες κι εσύ για να το συζητήσουμε...

/

Έδειξα αυτή την photo σε διάφορους από το γραφείο και ο καθένας είχε από μια διαφορετική γνώμη- οπτική:
Ο Λ. είπε ότι εκμεταλλεύεται το παιδί της για να κερδίσει μερικά ακόμη Like στα social.
Η Σ. πρόσεξε απλώς ότι έχει ωραία μαλλιά. Ok, προφανώς δεν είδε ούτε καν το δέντρο. Γι' αυτό και της είπα να ξαναρίξει μια ματιά. Και αποφάσισε ότι αυτή η photo θα εκνευρίσει πολλές που στην καθημερινότητά τους δεν προλαβαίνουν καν να χτενιστούν ενώ εκείνη έχει δέκα πάνω από το κεφάλι της (αλλά ok, θα συμπληρώσω εγώ, αυτή είναι η δουλειά της! Να την βάφουν και να την χτενίζουν. Και θεωρητικά είναι σαν να έχει πάρει μαζί το παιδί της στο γραφείο).
Η Ε. είπε ότι μπράβο της που προωθεί τον θηλασμό.

Και τώρα η σειρά σου: εσύ τι βλέπεις στην παραπάνω beauty φωτογραφία, που εντάξει έχει κάμποσες ακόμη προεκτάσεις; Είναι cool η photo που ανέβασε η Gisele or... fool (aka ανόητη και χωρίς νόημα). Σου έχουμε poll. Αλλά αν έχεις παραπάνω να πεις, με χαρά!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10