Golden Globes 2014: Οι πιο δυνατές τάσεις σε make up και μαλλιά και ποιες το έκαναν καλύτερα!

‘Οταν μιλάμε για κόκκινο χαλί (είτε αυτό αφορά τις Χρυσές Σφαίρες είτε όποιο άλλο επίσημο event) πρέπει να μάθεις να βλέπεις πίσω από το προφανές. Δεν αρκεί να βλέπεις τι μαλλιά και make up επιλέγουν οι stars μεμονωμένα αλλά τι επιλέγουν στην πλειοψηφία τους. Γιατί ότι βλέπεις να κάνουν οι διάσημες στο κόκκινο χαλί σημαίνει ότι είναι ΤΑΣΗ ΤΩΡΑ και ότι κάπου εκεί πρέπει να κινηθείς κι εσύ. Και προτού σου δείξουμε ένα- ένα τα beauty looks, να οι δύο επικρατέστερες τάσεις που έπαιξαν στα φετινά Golden Globes όσον αφορά το make up και τα μαλλιά!

Μαλλιά: Sleek, ίσια και υγιή!
Ενώ το 2013 επικράτησαν στο κόκκινο χαλί οι ρετρό κυματισμοί, φέτος τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Τα ολόισια μαλλιά που έλαμπαν από υγεία ήταν η βασικότερη επιλογή των stars πρώτης γραμμής: Από την ανηψιά της Julia Roberts, την Emma Roberts μέχρι την Drew Barrymore, οι περισσότερες αγάπησαν αυτό το hair look. Και στο είχαμε πει εδώ ότι είναι ένα από τα πέντε επικρατέστερα στιλ της Άνοιξης!

Μακιγιάζ: φυσικό!
Πριν να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί οι stars ξοδεύουν μια μικρή περιουσία στην περιποίηση της επιδερμίδας τους ώστε να είναι λαμπερές εκείνη την βραδιά. Γι’ αυτό και δεν χρειάζονται τόνους make up για να καλύψουν τυχόν ατέλειες. Εξάλλου, δεν υπάρχουν τέτοιες! Φέτος, ειδικά, λοιπόν, επέλεξαν το πιο φυσικό look με το οποίο μας συστήθηκαν ποτέ: ένα touch μάσκαρα, ρουζ στα μήλα και ένα ματ κραγιόν ήταν το τρίπτυχο της επιτυχίας τους!

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες 20 plus διάσημες και τι beauty looks επέλεξαν για τα Golden Globes!

Read More

And More