Η Gwyneth Paltrow είναι ίδια τα τελευταία 20 χρόνια! Ποια προϊόντα χρησιμοποιεί;

Υπάρχουν κάποιες stars για τις οποίες θα έδινα τα πάντα προκειμένου να μάθω τα beauty μυστικά τους και τα προϊόντα που έχουν στο ντουλάπι του μπάνιου τους. Δεν είναι πολλές, είναι όμως σημαντικές! Οι βασικές στη wish list μου είναι η Kate Middleton (τα μάθαμε ωστόσο!), η Jennifer Aniston για τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στα μαλλιά της και η Gwyneth Paltrow για τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας της.

Γιατί την Gwyneth; Γιατί από την “Great Expectations” περίοδο (ήταν το 1998) μέχρι και σήμερα η Gwyneth είναι το ίδιο φρέσκια και δροσερή χωρίς όμως να δείχνει fake ή να έχει ξοδέψει τον περισσότερο χρόνο της μπαινοβγαίνοντας σε ιατρεία για επεμβάσεις.

Και ναι, η Gwyneth μας αποκαλύπτει ακριβώς ποια προϊόντα ομορφιάς έχει στο ντουλάπι του μπάνιου της μέσα από το προσωπικό της Goop online newsletter.

Κράτησε, λοιπόν, σημειώσεις για τα αγαπημένα beauty products της Gwyneth αλλά και τι λέει γι’ αυτά:

“Χρησιμοποιώ το laser a-peel system του dr Brandt και κάνει πραγματικά δουλειά! Ο dr Brandt είναι ένας αισθητικός ιατρός ο οποίος κατασκευάζει καλλυντικά με δράση laser για το σπίτι ώστε να μπορείς να τα εφαρμόσεις μόνη σου και χωρίς συνταγογράφηση”.

Το σύστημα laser a-peel του dr Brandt που χρησιμοποιεί η Gwyneth

Bέβαια, η ίδια δεν σταματά εδώ. Κατά το παρελθόν έχει αναφέρει και μερικά ακόμη από την λίστα “τα αγαπημένα μου” τα οποία είναι τα εξής:

1. Το Pores No More του dr Brandt είναι το μυστικό μου για ένα καθαρό πρόσωπο που φαίνεται και από κοντά. Συσφίγγει τους πόρους και τελειοποιεί την επιδερμίδα. Είναι εκπληκτικό!”.


Μάθε περισσότερα για το Pores No More του dr Bandt κάνοντας κλικ εδώ

2. “Η ενυδατική κρέμα Time Arrest Creme Deluxe είναι ένα από τα must have μυστικά ομορφιάς μου. Όπου και να ταξιδεύω την έχω πάντα μαζί μου για να κρατάω το δέρμα μου ενυδατωμένο και σφριγηλό”.

Αναρωτιέσαι που μπορείς να βρεις τα προϊόντα dr Brandt; Στην Ελλάδα υπάρχουν αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.

Read More

And More