Η Halle Berry έκοψε τα μαλλιά της εντελώς διαφορετικά απ’ότι μας έχει συνηθίσει!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή (ή έστω μια κάποια αρχή!): τα τελευταία χρόνια η Halle Berry μας έχει συνηθίσει να την βλέπουμε είτε με pixie cut, δηλαδή αυτό το πολύ κοντό, είτε με μακριά extensions (το δεύτερο είναι το λιγότερο αγαπημένο της αν κρίνουμε από το γεγονός ότι το pixie το κρατάει περισσότερο).

Αλλά να που τελευταία κάτι συμβαίνει στην ζωή της Halle και κάπως έτσι, ενώ λίγο καιρό πριν έβαλε exte, πριν λίγες μέρες αποφάσισε να τα κουρέψει και να εμφανιστεί με ένα εντελώς καινούριο και καθόλου από αυτά που μας έχει συνηθίσει haircuts στο God’s Love We Deliver 2014 Golden Heart Award. Και αυτό που της συμβαίνει μπορεί να είναι:
α) κάτι να πηγαίνει στραβά στα προσωπικά της (και όλες ξέρουμε ότι όταν κάτι μας πάει στραβά ξεσπάμε στα μαλλιά μας!)
β) απλώς να είχε σκοπό να κάνει αυτό το κούρεμα με το οποίο θα την δεις παρακάτω και μέχρι να περάσει αυτή την άχαρη φάση που μάκραινε το pixie cut της να έβαλε exte.

Anywayzzz! Αυτό είναι το νέο της κούρεμα το οποίο της έκανε η Kristen Ess, προσωπική hair stylist της Lauren Conrad:

Πρόκειται για ένα καρέ Blunt- cut. Και για να πιάσουμε έναν έναν τους όρους: το καρέ σου έχουμε πει εδώ πόσο hot και τάση είναι! Το Blunt-cut θα σου το εξηγήσουμε σύντομα (stay tuned!).

Εδώ παίρνει την έγκριση της Anna Wintour η οποία πάντα δίνει συμβουλές για το πώς να κουρέψεις τα μαλλιά σου (δες εδώ ποια είχε συμβουλέψει να τα κόψει και το έκανε!) και όπως φαίνεται της αρέσει πολύ η Halle Berry έτσι!

POLL! Εσένα σου αρέσει το νέο κούρεμα της Halle Berry ή μήπως την προτιμάς με pixie ή extensions; Δες, θυμήσου και ψήφισε!


Read More

And More