Συνέβη και αυτό! Η… άσχημη στιγμή της JLO στο κόκκινο χαλί που πρέπει να δεις!

Παρακολουθώ την Jennifer Lopez στενά και για χρόνια. Γιατί α) η JLO είναι icon και μπορείς να εμπνευστείς από εκείνη και να κλέψεις ιδέες για να κάνεις κάμποσα μακιγιάζ και μαλλιά και β) είναι πάντα α-ψε-γά-διαστη. Το δεύτερο καταντά κάποιες φορές εκνευριστικό (πώς είναι δυνατόν να μην έχει μισή ρυτίδα και ένα τέταρτο ανοιχτού πόρου;).

Αλλά να που στην τελευταία της red carpet εμφάνιση στο American Idol κάποιες close up λήψεις την πρόδωσαν! Διόρθωση: κάποιες αρετουσάριστες λήψεις που δημοσίευσε η Daily Mail την πρόδωσαν…

/

Ναι, θα μου πεις: ήταν πολύ το φως και κακή η πόζα. Αλλά να που σε κάποιες άλλες λήψεις με ομολογουμένως καλύτερη πόζα αλλά το ίδιο φως (και τελικά κάποιο ρετούς) η JLO ήταν η JLO που όλες γνωρίζουμε!

Εκείνη η στιγμή που ξεφυσάς από ανακούφιση γιατί να… δεν είναι αψεγάδιαστα όλα αυτά τα αγαπημένα μας beauty icons. Είναι όπως θα είμασταν όλες εμείς αν δεν είχαμε τους γραφίστες από πάνω μας να μας ρετουσάρουν!

Και η beauty ανακάλυψη της beauty editor!
Δεν υπάρχει παρθενογέννεση! Το συγκεκριμένο beauty look μάλλον το έκλεψε από την Natasha Poly η οποία είχε πάει με ακριβώς τα ίδια μαλλιά και ακριβώς το ίδιο make up στο MET Gala που είχε γίνει κάμποσο καιρό πριν! Πώς το ανακάλυψα; Την συγκεκριμένη photo την είχα αποθηκεύσει στο κινητό μου με σκοπό να… κλέψω το look! Όπως και έγινε- έκανα! Αλλά όχι γιατί το είχα δει στην JLO, αλλά γιατί το είχα δει στην Natasha Poly (busted!)…

Last chance info: κράτησε αυτά τα μαλλιά γιατί παίζουν παντού τώρα! Και φρόντισε οπωσδήποτε να έχεις αφήσεις αυτές τις δύο λεπτές τουφίτσες μπροστά από τα αυτιά που θα κάνουν οοοοοοοοληηηηη τη διαφορά!

Read More

And More