Hollywood Film Awards 2014: ποια είχε το καλύτερο beauty look; Ψήφισε!

Το Σουκού που πέρασε έγιναν τα Hollywood Film Awards που ναι, είχαν πολύ ενδιαφερόν ως event, αλλά είχε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον από την beauty σκοπιά του. Γιατί από το κόκκινο χαλί πέρασαν και φωτογραφήθηκαν huge stars (βλέπεις ήδη την Angelina παραπάνω!) με υπέροχα μαλλιά και… υπεροχότερα (!) μακιγιάζ. Με απλά λόγια: αν ψάχνεις ιδέες για τα δικά σου beauty looks, όπως έχουμε ξαναπεί, θα βρεις εδώ πολλές. Ποια, όμως, το έκανε καλύτερα; Έχουμε και voting στο τέλος του άρθρου!

Angelina Jolie

H Angelina επέλεξε ένα από αυτά τα looks που την χαρακτηρίζουν: στιλιζαρισμένο σινιόν με όγκο σεταρισμένο με smokey μάτια και nude χείλη. Bonus: η πολύ λαμπερή και φροντισμένη επιδερμίδα της.

Kristen Stewart

Η Kristen Stewart τόλμησε το χρώμα με ένα emerald μολύβι στα μάτια και wet look στα μαλλιά. Δες εδώ πώς θα κάνεις copy το look της.

Reese Witherspoon

Η Reese Witherspoon κινήθηκε στην λογική των ήσυχων και φροντισμένων μαλλιών και έκανε ένα μακιγιάζ με ροδαλά μάγουλα και τονισμένες βλεφαρίδες.

Hilary Swank

Είχαμε καιρό να δούμε την Hilary Swank και
μας άρεσε πολύ (και που την είδαμε και η ίδια η Hilary!). Το μακιγιάζ της ήταν πολύ φυσικό ενώ το hair styling που επέλεξε ήταν ένα πολύ ενημερωμένο half up (aka μισό πιάσιμο) που γίνεται τάση τώρα!

Keira Knightley

Η Keira Knightley ανέδειξε την φυσική ομορφιά της κάνοντας χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της από τη μια μεριά και τοποθετώντας μια aubergine σκιά στα μάτια.

Demi Moore

Η Demi Moore με τα γνωστά sleek μακριά μαλλιά της και κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Φρόντισε, όμως, να αναδείξει και την υγεία του προσώπου της με ένα ροζ blush.

Jennifer Lopez

H JLO έπαιξε με τις γνωστές λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά και ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν ενώ άφησε τα μαλλιά της σε sexy κυματισμούς, χωρίς να κάνει κάποιο από τα πιασίματα που μας έχει συνηθίσει.

Julianne Moore

Ποιος είπε ότι οι κοκκινομάλλες δεν μπορούν να φορέσουν κόκκινο κραγιόν; Όχι αν το κάνουν σωστά, όπως εδώ η Julianne Moore αφήνοντας το υπόλοιπο μακιγιάζ να κινηθεί σε φυσικούς τόνους.

Read More

And More