Για πάντα νέες! Ποιες διάσημες Hollywood stars είναι ίδιες με δέκα χρόνια πριν!

Προχθές έπεσε ένα άλμπουμ στα χέρια μου. Και το ξεφύλισσα. Εγώ δέκα χρόνια πριν. Άλλη! Με ολόιδια μαλλιά, αλλά άλλο σχήμα προσώπου (παίρνω όρκο ότι έχει αλλάξει), άλλο τύπο επιδερμίδας, άλλη έκφραση και συν δέκα χρόνια στην πλάτη μου. Μια δεκαετία μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή σου. Αλλά υπάρχει κι εκείνη η κατηγορία γυναικών για τις οποίες ο χρόνος είναι χρήμα. Κυριολεκτικά! Και μπορούν να τον εξαγοράσουν (σ.σ. τον χρόνο) με μερικές σωστές θεραπείες προσώπου με θεαματικό αποτέλεσμα, ή απλώς σωστή διατροφή και καλό ύπνο όπως ισχυρίζεται η Gwyneth Paltrow. Και η Gwyneth είναι μόνο ένα παράδειγμα. Σου έχω άλλα έξι! Και πίστεψέ με δεν είναι εύκολο να καταλάβεις ποια είναι πιο παλιά και ποια η πιο πρόσφατη!

Julia Roberts

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/15_11/JULIA_ROBERTS.jpg

Το 2003 (αριστερά) η Julia Roberts είναι ίδια με σήμερα, τόσο που πήγα να βάλω την photo στην θέση του “σήμερα”!

Jennifer Aniston

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/15_11/JENNIFER_ANISTON.jpg

Η μοναδική αλλαγή της Jennifer Aniston τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ότι έχει ανοίξει τα μαλλιά της.

Gwyneth Paltrow

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/15_11/GWYNETH_PALTROW.jpg

Η Gwyneth Paltrow λέει ότι κάνει προσεκτική διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και αγαπά την γυμναστική. Και κρίνοντας από το αποτέλεσμα, ήρθε εκείνη η στιγμή που πρέπει να ανανεώσω την συνδρομή μου στο γυμναστήριο!

Jennifer Lopez

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/15_11/JLO.jpg

Με εξαίρεση μερικά κιλάκια που έχει χάσει, και τα πιο έντονα φρύδια της, η Jennifer Lopez παραμένει ίδια! Ακόμη και στα hairlook που επιλέγει!

Cindy Crawford

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/15_11/CINDY_CRAWFORD.jpg

Η Cindy Crawford έχει τα ίδια πλούσια λαμπερά μαλλιά (σημαντικό, αν σκεφτείς ότι ήταν top model και τα ταλαιπωρούσε με το καθημερινό styling) ενώ ελάχιστες ρυτίδες έκφρασης της έχουν προσθέσει γοητεία.

Halle Berry

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/15_11/HALLE_BERR.jpg

Η Halle Berry στα 45 της είναι το ίδιο sexy και όμορφη με τα 35 της! Ίσως και πιο γοητευτική!

Αλήθεια, εσύ έχεις κάνει ποτέ το test με photo 10 χρόνων πριν; Πώς σου φαίνεσαι; Περιμένω σχόλια. Α! Και φυσικά μπορείς να ψηφίσεις την star εκείνη που σε εντυπωσίασε περισσότερο γιατί είναι ολόιδια τότε με τώρα!

Read More

And More