Ξέρουμε ακριβώς πώς να αντιγράψεις το sexy make up και τα μαλλιά της Α. Ηλιάδη!

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι μια από τις πιο sexy παρουσίες της ελληνικής showbiz. Συμφωνούμε μέχρι εδώ; Και μπορεί το sex appeal της να είναι φυσικό, αλλά πάντα ένα κόκκινο κραγιόν και μερικές vague βοηθάνε! Ο Δημήτρης Σταματίου, προσωπικός make up artist και hair stylist της Αγγελικής Ηλιάδη, μας αποκάλυψε βήμα προς βήμα πώς να υιοθετήσουμε κι εμείς το νέο της look με το οποίο φωτογραφήθηκε για την νέα της αφίσα και τις εμφανίσεις της στον Βοτανικό.

Πώς να αντιγράψεις το χτένισμα της Αγγελικής Ηλιάδη
“Τα μαλλιά της Αγγελικής είναι σε στιλ χαλαρών vague. Αρχικά, κάναμε χαλαρούς κυματισμούς με ψαλίδι. Χωρίσαμε τα μαλλιά της σε χοντρές τούφες και τυλίξαμε την καθεμία γύρω από το ψαλίδι ακολουθώντας πάντα την ίδια φορά. Αυτό είναι και το μυστικό! ΄Επειτα, δημιουργήσαμε μια αυστηρή φράντζα και ψεκάσαμε με αρκετή λακ. Αφήσαμε τις μπούκλες να κρυώσουν και προχωρήσαμε στο μακιγιάζ. Αφού ολοκληρώσαμε και το μακιγιάζ, ψέκασα με λακ την βούρτσα και χτένισα κατά μήκος ώστε να ενωθούν οι κυματισμοί”.



Πώς να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Αγγελικής Ηλιάδη

“Για την βάση ανέμειξα foundation με τρεις σταγόνες περίπου κρέμα λάμψης και στην συνέχεια, πούδραρα μόνο το Τ (μέτωπο, μύτη, πηγούνι). Στα μάτια τοποθέτησα τουφάκια με ψεύτικες βλεφαρίδες για φυσικό αποτέλεσμα και τοποθέτησε eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου προεκτείνοντας και παχαίνοντας προς την εξωτερική γωνία. Επίσης, στην εσοχή του ματιού δημιούργησα μια μύτη προς τα μέσα.
Στα χείλη, τοποθέτησα μπορντώ κραγιόν, ενώ στο σημείο που ενώνεται το άνω με το κάτω χείλος έβαλα μια πιο φωτεινή απόχρωση ώστε να φαίνονται πιο σαρκώδη.
Με μια σκουρόχρωμη πούδρα (ένα τόνο πιο σκούρα από την επιδερμίδα της) σχημάτισα γωνίες, τοποθετώντας το προϊόν κάτω από το κόκαλο των μήλων και μπροστά.
Τέλος, έβαλα μάσκαρα στις ρίζες και στο εξωτερικό των βλεφαρίδων για να ανεβάζουμε το βλέμμα”.

Read More

And More