WHAT??? Το μεγάλο beauty μυστικό της Jennifer Aniston είναι από τον Άρη! Αλήθεια!

Εντάξει Jennifer! Κέρδισες! Γιατί σοβαρά τώρα, δεν έχουμε ακούσει πιο περίεργο beauty μυστικό από το δικό σου! Ακόμη και η μάσκα από… περιττώματα πουλιών που έκανε να εδώ ο Tom Cruise!

Η κατάσταση με την Jennifer Aniston, όπως θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ, έχει ως εξής: είναι 44 χρονών και δείχνει πολύ, πολύ νεότερη από τότε που έπαιζε στα Φιλαράκια. Και το καλύτερο part; Δεν έχουν αλλοιωθεί καθόλου τα χαρακτηριστικά της. Την περασμένη εβδομάδα μας λύθηκε η απορία όταν κυκλοφόρησε αυτή η φήμη (που δεν ξέρω αν πήραν τα αυτιά σου και γι’ αυτό θα την πω) ότι η Jennifer ξοδεύει τον χρόνο 100.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 73.000 ευρώ για το beauty routine της. Ok, πολλές από εμάς αναρωτιόμαστε αν θα βγάλουμε 100.000 σε μια ζωή…

Και περίμενε γιατί έχει κι άλλο: σύμφωνα με την Daily Mail το τεράστιο beauty μυστικό της Jennifer Aniston είναι μια κρέμα λαιμού που περιέχει κρυστάλλους από τον Άρη (ναι, τον Άρη τον πλανήτη!) και η οποία κοστίζει 450 δολάρια, δηλαδή περίπου 330 ευρώ.

Πρόκειται για την κρέμα για τον λαιμό Y-42 Fractional Neck Lift Concentrate της Euoko την οποία εντόπισα να πωλείται online στα Barneys και είναι αυτή εδώ σε περίπτωση που θες είτε α) να την χαζέψεις από περιέργεια είτε β) το budget σου το επιτρέπει και θες να την αγοράσεις.

Και ok, μπορεί για το μαγικό συστατικό από τον Άρη εγώ να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, αλλά ο λαιμός της Jennifer Aniston είναι πραγματικά 20χρονης!

Read More

And More