Δεν έχεις ξαναδεί ποτέ την Jennifer Aniston με αυτά τα νύχια!

Η Jennifer Aniston κάνει πάντα το ίδιο μακιγιάζ, τα ίδια μαλλιά και τα ίδια νύχια. Αυτό στην γλώσσα της ομορφιάς (το να κάνεις, δηλαδή, συνεχώς το ίδιο πράγμα με την εμφάνισή σου) λέγεται signature beauty look. Αλλά μια στο τόσο αποφασίζει να το γλεντήσει. Και όταν η Jennifer παίρνει μια τέτοια απόφαση, τα sites και τα blogs ομορφιάς ανά τον κόσμο εννοείται πως θα της αφιερώσουν κάποιες γραμμές.

Μετά, λοιπόν, από την huge για τα δεδομένα της αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της τον περασμένο Αύγουστο (δες εδώ ποια!), αποφάσισε να αλλάξει και το βερνίκι που επιλέγει. Και ξαναλέω: είναι μια extreme αλλαγή, ΑΛΛΑ για τα δεδομένα της!

Και έτσι, από το ίδιο nude στο οποίο μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια πέρασε στο κόκκινο που είναι και πάλι κλασικό αλλά αρκετά έντονο για εκείνη και δεν μας έχει συνηθίσει!

Και ένα close up…

Και υπάρχει και εξήγηση πίσω από αυτό: η Jennifer Aniston πήρε τον manicurist της JLO, Tom Bachik, ο οποίος είναι διάσημος manicurist του Hollywood, official nail expert της L’Oreal Paris και απ’ ότι φαίνεται ο λόγος του μετράει!

Ερώτηση: σε ότι έχει να κάνει με κλασικό χρώμα στα νύχια, εσύ ποιο προτιμάς; Κόκκινο ή nude;

Read More

And More