Sexy και κούκλα στα 46 της! Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τι κάνει!

Η Jennifer Aniston είναι τρομερό case study. Γιατί είναι 46 και έχει αυτό το σώμα που κάποιες από εμάς δεν είχαμε ούτε στα 16 μας (ναι, δεν το είχαμε!), γιατί έχει πάντα πολύ λαμπερά και υγιή μαλλιά (κάποιες από εμάς τα έχουμε. Φιουυυυ!) και γιατί έχει αυτή την τέλεια επιδερμίδα στο πρόσωπο. Και όταν το… case study αποφασίζει να μιλήσει και να αποκαλύψει από μόνο του beauty μυστικά, δεν έχουμε παρά να κρατήσουμε σημειώσεις. Α! Και μετά να τις εφαρμόσουμε κιόλας (δεν αρκεί το ένα!). Να, λοιπόν, τι είπε και τι κάνει!

– Έχει σταματήσει να κάνει ηλιοθεραπεία
“Σταμάτησα να κάνω ηλιοθεραπεία εδώ και αρκετά χρόνια. Είπα στον εαυτό μου, ας σταματήσουμε εδώ τώρα που έχουμε καιρό μπροστά μας”. Και δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει αλλά καμία star του Χόλιγουντ δεν είναι μαυρισμένη. Γιατί στο Χόλιγουντ… pale is the new tan, γιατί η πολύ, πολύ μαυρισμένη επιδερμίδα είναι ξεπερασμένη, γιατί η φωτογήρανση είναι η no 1 αιτία γήρανσης της επιδερμίδας και γιατί αν δεν ξέρουν στο Χόλιγουντ τότε… ποιες ξέρουν;

– Δεν πολυβάφεται
“Τα τελευταία χρόνια δεν κάνω πολύ μακιγιάζ! Ευτυχώς και στον Justin (aka Theroux, aka αρραβωνιαστικός της) αρέσω κι έτσι. Αλλά του αρέσω επίσης πολύ όταν κάνω και smokey eyes!

– Πίνει 5 λίτρα νερό τη μέρα
“Πίνω νερό ασταμάτητα! Πίνω περίπου πέντε μπουκάλια νερό καθημερινά. Πλέον μου έχει γίνει συνήθεια και είναι κάτι που μπορείς να κάνεις πανεύκολα. Είναι μυστικό αντιγήρανσης αλλά εκεί έξω υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν πίνουν καθόλου νερό!”

BTW Αυτό με τα πολλά, πολλά λίτρα νερού ακούγεται αρκετά τελευταία από πολλές stars του Χόλιγουντ. Για να δεις ποια είναι αλλά και ποια ώρα καταναλώνει αυτό το νερό (είναι σημαντικό ισχυρίζεται) κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More