Η Jennifer Lopez δεν μεγαλώνει ποτέ χάρη στη… σκιά της! Να πώς!

Δεν είμαι fan της Jennifer Lopez, αλλά να, κάθε φορά που πέφτει στα χέρια μου μια photo της δεν μπορώ να μην της αναγνωρίσω ότι ο χρόνος είναι πολύ επιεικής μαζί της. Και εντάξει, ξέρω πως ο χρόνος είναι πάντα επιεικής με τις stars του Hollywood μιας και έχουν τους καλύτερους να επιμελούνται την εμφάνισή τους, αλλά να ένα beauty tip που μπορούμε να κλέψουμε από την Lopez και χωρίς να χρειαζόμαστε τους ειδικούς της. Α! Και αυτό το tip θα μας κάνει να δείχνουμε αρκετά νεότερες!

Την προσοχή σου!

/

Όσο μεγαλώνουμε τα χαρακτηριστικά μας υπόκεινται στον νόμο της βαρύτητας. Με απλά λόγια τα καθοδικά μάτια γίνονται πιο καθοδικά, οι άκρες των χειλιών επίσης, το περίγραμμα του προσώπου δεν είναι τόσο σφριγηλό. Ας κάνουμε focus στο πρώτο: δες πώς τοποθετεί η JLO την σκιά στα μάτια της. Με ανοδική διάθεση και έμφαση στην εξωτερική γωνία. Έτσι, αυτομάτως τα μάτια της δείχνουν πιο ανοδικά!

Για να αντιγράψεις το…. αντιγηραντικό μακιγιάζ της Jennifer Lopez τοποθέτησε μια σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο κι έπειτα πάρε μια- δύο τόνους πιο σκούρα και τοποθέτησέ την από την άκρη του ματιού με ανοδική φορά και από εκεί προς τα μέσα στο κόκαλο.

Κι εντάξει, σίγουρα δεν είναι αυτός ο αποκλειστικός λόγος που δείχνει νεότερη η JLO (ο δερματολόγος της μπορεί να μας πει περισσότερα) αλλά είναι ένα πολύ καλό trick. Αλήθεια, εσύ έχεις κάποιο αντίστοιχο;

Read More

And More