Αυτό είναι το μοναδικό beauty tip που δεν θα δοκίμαζε ποτέ η Jessica Alba! Γιατί;

Η Jessica Alba είναι ένα από τα μεγαλύτερα beauty icons ΤΩΡΑ! Σκέψου το: έχει πεντακάθαρη επιδερμίδα, λαμπερά μαλλιά, κατάλευκο χαμόγελο οπότε είναι πολύ λογικό να είναι και πολλές αυτές που θέλουν να της μοιάσουν!

Και αυτά που μπορεί να κάνει κάποια για να μοιάσει στην Jessica Alba είναι πολλά, δεδομένου μάλιστα ότι και στην ίδια αρέσει να πειραματίζεται, αλλά υπάρχει ένα που η ίδια δεν θα έκανε ποτέ (και αν θες να της μοιάσεις δεν έχει νόημα να το κάνεις κι εσύ!). Ποιο είναι αυτό το… ένα;

Δεν θα έκανα ποτέ oil pulling!* “Έχω διαβάσει πολλά γι’αυτό αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω για 20 λεπτά. 20 λεπτά κάθε μέρα; Δεν μπορώ να κάνω το οτιδήποτε επί 20 λεπτά. Για παράδειγμα, αν ένα γεύμα διαρκέσει περισσότερο από 20 λεπτά είμαι κάπως έτσι Ε, μου λάνεις πλάκα! Αν φορούσα φίμωτρο πιο γρήγορα θα έτρωγα!”, είπε η ίδια.

Αλλά δεδομένου ότι το λάδι καρύδας, το νερό καρύδας ή ό,τι σε καρύδα τέλος πάντων (!) είναι πολύ…. χατ αυτή την περίοδο, να τι είπε η Jessica Alba: “Χρησιμοποιώ λάδι καρύδας στις άκρες των μαλλιών μου και είναι ωραίο να διαλύεις λίγο στο νερό όταν κάνεις αφρόλουτρο. Επίσης, είναι τέλειο για τα πέλματα γιατί τα μαλακώνει όσο δεν φαντάζεσαι!”.

Αλήθεια, εσύ έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ λάδι καρύδας και πώς;
Έλα για μπιουτοκους-κους!

* Τι;;;; Δεν ξέρεις τι είναι το oil pulling; Διάβασε οπωσδήποτε εδώ!

Read More

And More