Τι κάνει η J. Roberts στα δόντια της;

Η Jennifer Aniston έχει τα πιο ωραία μαλλιά του Hollywood. Η Julia Roberts το πιο ωραίο και λαμπερό χαμόγελο. Και δεν ξέρω πώς έχουν αυτά καθιερωθεί, αλλά έτσι είναι! Σκέψου το: ακόμη και να δεν ήταν ηθοποιοί, η μια θα μπορούσε άνετα να διαφημίζει σαμπουάν και η άλλη οδοντόκρεμα. Σωστά;

Και ειδικά το μυστικό της Julia Roberts θα ήθελα πολύ να το γνωρίζω! Και μόλις κυκλοφόρησε! Η Julia Roberts, σύμφωνα με το Grazia, χρησιμοποιεί μαγειρική σόδα για να είναι τα δόντια της πιο λευκά!

Βουρτίζω τα δόντια μου με μαγειρική σόδα. Ο παπούς μου έβαζε μια μεγάλη ποσότητα μαγειρικής σόδας στην οδοντόβουρτσά του και σε όλη του την ζωή είχε μόνο ένα σφράγισμα!.

Αλλά προτού βιαστείς να υιοθετήσεις το tip της, συμβουλεύσου τον οδοντίατρό σου. Ο δικός μου, όταν του είπα ότι χρησιμοποιώ που και που (πρόσεξε! Όχι καθημερινά!) λεμόνι με μαγειρική σόδα μου είπε- αφού τα άκουσα πρώτα- ότι είναι επικύνδινο καθώς ενδέχεται να καταστρέψει το σμάλτο των δοντιών. Κι εκεί που το είχα ξεχάσει, έρχεται τώρα η Julia Roberts και με βάζει ξανά σε πειρασμό!

Αλήθεια, εσύ έχεις κανένα περίεργο beauty tip; Μοιράσου το εδώ μαζί μας!

Read More

And More