Ρ. Σταματοπούλου: μας είπε τα πάντα για το νυφικό μακιγιάζ και τα μαλλιά της Δ. Καμπούρη!

Η Δέσποινα Καμπούρη ήταν μια από τις ομορφότερες νύφες του καλοκαιριού! Διόρθωση: η Δέσποινα Καμπούρη ήταν μια από τις ομορφότερες νύφες που έχουμε δει. Τελεία. Και στοιχηματίζω ότι πολλές από εσάς που πρόκειται να παντρευτείτε αυτή την στιγμή αλλάζετε τα πλάνα σας και κάνετε καινούριες πρόβες για να φτάσετε στα σκαλιά της εκκλησίας με αυτό το μακιγιάζ και αυτά τα μαλλιά ακριβώς!

Guess what? Η Ρούλα Σταματοπούλου (φυσικά, και ήταν τα μαγικά της χέρια που έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα) μας αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια πώς έκανε το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Α! Και κάποια backstage infos για το αν έκαναν πρόβες ή όχι, σε πόση ώρα έγινε το νυφικό make up και τα μαλλιά, και όλες αυτές τις λεπτομέρειες που όλες μας θέλουμε να μαθαίνουμε!

Το νυφικό μακιγιάζ

“Εγώ γενικώς βάφω νύφες αναλόγως και με την προσωπικότητα της καθεμιάς γι’αυτό και το αποτέλεσμα πάντα διαφέρει από νύφη σε νύφη. Σε άλλη μπορεί να είναι πολύ ελαφρύ, σε άλλη μπορεί να βάψω μόνο το κινητό βλέφαρο του ματιού σε κάποια άλλη να μην βάλω μολύβια. Η Δέσποινα έχει πολύ εκφραστικά και χαμογελαστά μάτια και αν θα της έκανα κάτι πολύ ελαφρύ δεν θα έγραφε τόσο καλά”, λέει η Ρούλα Σταματοπούλου και συνεχίζει: “Της έκανα λοιπόν, μάτι τονισμένο ναι μεν αλλά όχι βαρύ. Της έβαλα μολύβι μέσα στο μάτι, καφέ bronze αποχρώσεις σκιάς πάνω στο καπάκι, το Pigment της MAC, απόχρωση Tan ώστε να δώσω μια γυαλάδα και να μην είναι τόσο ματ το αποτέλεσμα. Την σκιά την έσβησα απαλά πάνω στο μάτι μέχρι την μπανάνα του ματιού για να τονίσω το σημείο και ελάχιστα προς τα έξω για να κάνει λίγο πιο σχιστό το μάτι. Στην συνέχεια τοποθέτησα ψεύτικες βλεφαρίδες τουφάκια και όχι ενιαίες γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα έδειχνε too much και fake. Να τονίσω ότι ο γάμος ήταν στις 20:00, όμως ήταν ακόμη μέρα και ήθελε λίγο προσοχή ώστε να αποφύγουμε τις υπερβολές. Στο υπόλοιπο πρόσωπο έπαιξα με πολύ ωραία ζυγωματικά, λίγες γυαλάδες, φρέσκο ρουζ και nude- ροζ κραγιόν. Τα χείλη της ήταν ναι μεν τονισμένα αλλά χωρίς όμως να φαίνεται ότι έχω βάλει πολύ χρώμα. Το αποτέλεσμα ήταν φρέσκα, ζουμερά χείλη”.

Τα μαλλιά

“Στα μαλλιά είχα σκεφτεί δύο επιλογές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τα πιάναμε πάνω! Η μια ήταν να της κάνω πολύ ίσια, sleek μαλλιά και η άλλη αυτή στην οποία κατέληξα. Της έκανα έναν όμορφο κυματισμό με ένα χοντρό ψαλίδι πιάνοντας τούφα- τούφα. Δεν είναι ακριβώς beachy hair αλλά ούτε και vague. Είναι ένα ωραίο, ήσυχο μαλλί χωρίς υπερβολές αλλά απόλυτα νυφικό!”.

Μερικές… backstage λεπτομέρειες!

Όταν έχεις την Ρούλα Σταματοπούλου να επιμελείται το beauty look για το γάμο σου μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη! Και φυσικά να μην κάνεις καμία πρόβα γιατί το αποτέλεσμα το ξέρεις εκ των προτέρων. Αλλά να, για τα τυπικά έκανα την ερώτηση!
“Δεν είχαμε κάνει καμία πρόβα με την Δέσποινα! Κάθισε να την ετοιμάσω και με ρώτησε “τι θα μου κάνεις”. Της απάντησα ότι θα δεις τον εαυτό σου όταν ολοκληρωθεί το μακιγιάζ και τα μαλλιά και αυτό ήταν! Από την πρώτη στιγμή που είδα το νυφικό είχα κάνει εικόνα το αποτέλεσμα! Ήξερα τι θα της κάνω! Όταν πια είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη ενθουσιάστηκε πολύ!”.
Κι αν αναρωτιέσαι πόση ώρα μπορεί να χρειάστηκε αυτό το αποτέλεσμα που μας κάνει όλες (ακόμη και όσες δεν πιστεύουν στον γάμο. Αχά!) να θέλουν ΤΩΡΑ να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, να τι μου είπε η Ρούλα Σταματοπούλου: “Την έκανα και πάρα πολύ γρήγορα! Ξεκινήσαμε περίπου στις 16.30 και μέχρι τις 18.00 είχαμε τελειώσει make up και μαλλιά. Και αυτό γιατί είχα τελειωμένο το look στο μυαλό μου πριν το αρχίσω καν! Δεν το έκανα εκείνη την στιγμή! Λόγω πείρας, όταν βλέπω ένα πρόσωπο, την προσωπικότητα, και τι θα βάλει η νύφη, το βλέπω ήδη τελειωμένο πριν ακόμα το αρχίσω!”.

Τι συμβουλεύει η Ρούλα Σταματοπούλου τις νύφες (και όχι μόνο)!

Από αριστερά: Pro Longwear Foundation και Pigment απόχρωση Tan της MAC

Για εσάς που πρόκειται να… βαφτείτε νύφες πολύ σύντομα και για εμάς που το πλάνο αυτό είναι ακόμη πολυυυυυυυ μακρινό (αλλά πάντα μας ενδιαφέρουν τα beauty tips, ειδικά όταν προέρχονται από top experts!) η Ρούλα Σταματοπούλου συμβουλέυει το εξής: “Το πιο σημαντικό σε όλο το make up, αυτό που φαίνεται δηλαδή, είναι η βάση και είναι κάτι που το λέω συνεχώς! Να κάνετε ελαφριά βάση! Και δεν έχει να κάνει με το υλικό που θα δουλέψεις αλλά πώς θα το δουλέψεις! Σκοπός δεν είναι να καλύψουμε όλο μας το πρόσωπο και να δημιουργήσουμε μια μάσκα. Αν, για παράδειγμα, έχουμε ένα σπυράκι θα καλύψουμε μόνο το σπυράκι. Όσο πιο διάφανο είναι το μακιγιάζ τόσο το καλύτερο, και τόσο πιο φρέσκες θα δείχνουμε. Και οι εταιρίες έχουν προνοήσει κι έχουν δημιουργήσει make up για κάθε τύπο και ανάγκη και φυσικά μπορείς να βρεις και πολύ ελαφριές και ενυδατικές βάσεις!”.
Το αγαπημένο της Ρούλας Σταματοπούλου είναι το Pro Longwear Foundation της MAC: “Είναι πολύ σταθερό, δεν χρειάζεται να βάλεις πούδρες και γενικά αν συγκινηθείς, αν κλάψεις, αν ιδρώσεις δεν φεύγει. Αλλά είναι ο τρόπος που θα το βάλεις!”, συμπληρώνει η expert που έγινε η αφορμή να φτάσουν τόσα mail στο TLIFE στα οποία ζητούσατε λεπτομέρειες για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Δέσποινας Καμπούρη. Και εμείς εδώ στο TLIFE δεν χαλάμε χατίρια 😉

Read More

And More