Τέσσερα beauty μαθήματα που πήραμε από την Kate Middleton το 2014!

Μετά τα beauty μαθήματα που πήραμε από την Kim Kardashian (αν το έχασες δες οπωσδήποτε εδώ γιατί έχουμε να μάθουμε από εκείνη!), ακολουθεί αυτό το post απολογισμού no 554: τα beauty μαθήματα που πήραμε από την Kate Middleton το 2014. Σημείωσε:

/

Μάθημα no 1: Πρέπει να φροντίζεις την επιδερμίδα του σώματός σου και να την ενυδατώνεις με τα σωστά προϊόντα. Μάλιστα, μέσα στο 2014 μάθαμε και ποια αφρόλουτρα, wash hand και body lotion υπάρχουν στο παλάτι και μπορείς να τα βρεις και στην Ελλάδα! Η απάντηση εδώ.

Μάθημα no 2: Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες η Kate Middleton έχει την τέλεια μύτη. Και αυτή η μύτη πρέπει να είναι συγκεκριμένες μοίρες. Δες αν έχεις κι εσύ την τέλεια μύτη εδώ!

Μάθημα no 3: Για να καταλάβεις αν έχεις υγιή μαλλιά θα πρέπει να τεστάρεις αν σηκώνονται τα μαλλιά σου όταν φυσάει. Εδώ θα καταλάβεις καλύτερα!

Μάθημα no 4: Μπορεί εσύ να νομίζεις ότι έχεις το τέλειο κούρεμα αλλά τελικά οι άλλοι να έχουν εντελώς αντίθετη γνώμη για ΄σένα! Αλλά παρ’όλα αυτά δεν πρέπει να πτοείσαι! Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης!

Read More

And More