Η Kate Winslet πιο θεά από ποτέ! Δες το μακιγιάζ που θα αντιγράψουμε!

“Κοντά μαλλιά; Ευχαριστώ δεν θα πάρω!”. Αν αυτή είναι η πρώτη σου αντίδραση όταν ο κομμωτής σου, σου προτείνει να κάνεις ένα διαφορετικό, πιο ανατρεπτικό look, μάλλον πρέπει να ξαναθυμηθείς την στιγμή εκείνη που η Kate Winslet μεταμορφώθηκε σε sexy icon όταν “ξεφορτώθηκε” μερικούς πόντους από τα μεσαίου μήκους μαλλιά της (φρέσκαρε τη μνήμη σου με ένα κλικ εδώ!).

Έκτοτε, δεν είναι απλώς ανανεωμένη (η λέξη “ανανεωμένη” είναι πολύ ουδέτερη για να περιγράψει το νέο της look!), είναι πιο θεά από ποτέ! Στην τελευταία της εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας “Mildred Pierce” που έγινε στην Νέα Υόρκη η Kate ήταν άλλη. Για μια star μάλιστα που αρέσκεται να κινείται με ασφάλεια στο Αόρατο Μακιγιάζ, το eyeliner γύρω από τα μάτια μας κάνει να ανοίγουμε τα μάτια μας διάπλατα!

Πώς να κάνεις το μακιγιάζ της…

Βασική αρχή του συγκεκριμένου μακιγιάζ είναι να διατηρήσεις ήσυχους τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο: ελάχιστο ροζ ρουζ για φρεσκάδα και διαφανές lip gloss στα χείλη! Το επίκεντρο προσοχής είναι τα μάτια: με μια ιριδίζουσα σκιά στο χρώμα της άμμου, γέμισε το κινητό βλέφαρο και την ρίζα του κάτω βλεφάρου. Έπειτα, με ένα μαύρο eyeliner διάγραψε το περίγραμμα των ματιών σου σχηματίζοντας μια λεπτή γραμμή η οποία μακραίνει ελάχιστα προς την εξωτερική γωνία (αν δεν τα πας καλά με το eyeliner δες εδώ δύο πολύ εύκολους τρόπους να το χρησιμοποιήσεις σωστά!). Με ένα μολύβι ματιών, γέμισε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και άπλωσε δύο στρώσεις μάσκαρα στις άνω και μια στις κάτω βλεφαρίδες.
Η κίνηση- κλειδί για το συγκρεκριμένο look είναι να περιποιηθείς σωστά τα φρύδια σου. Χρησιμοποίησε είτε ένα πινέλο- χτενάκι, είτε το βουρτσάκι από μια παλιά σου μάσκαρα το οποίο θα έχεις καθαρίσει καλά ή ακόμη και μια παλιά σου οδοντόβουρτσα. Ψέκασε με λακ και χτένισε τα φρύδια σου ανοδικά. Μην ανησυχείς αν κάποιες τριχούλες “πετάνε” ακατάστατα. Εξάλλου, αυτό επιβάλλουν οι τάσεις τις τελευταίες σεζόν. Αρκεί, όμως, να είσαι σωστά καθαρισμένα στο σημείο που βρίσκεται κοντά στο κόκαλο του ματιού.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το ολοκαίνουριο look της Kate Winslet; Σκέφτεσαι να το υιοθετήσεις; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More