Δεν έχουμε ξαναδεί ΠΟΤΕ ξανά έτσι την Katie Holmes!

Η Katie Holmes δεν μας έχει συνηθίσει να πειραματίζεται με το beauty look της. Τουλάχιστον, όχι μέχρι τις τρεις- τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις της. Και ειδικότερα την τελευταία. Στο show του Zac Posen, λοιπόν, που έγινε λίγες μέρες πριν στην Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με ένα 20’s beauty look, αυτό που μπορείς να δεις καλύτερα παρακάτω…

/

Σε αυτή την photo που ανέβασε η make up artist της έβαλε hashtag την παλέτα Laura Mercier Flawless Contouring και την make up artist Charlotte Tilbury, οπότε υποθέτουμε ότι χρησιμοποίησε αυτά τα προϊόντα στο μακιγιάζ της (σε περίπτωση που θες να τα αναζητήσεις, υποθέτουμε ότι το κραγιόν είναι της Charlotte και πιθανότατα η απόχρωση Love Bite).

Αλλά όπως είπαμε, η Katie Holmes έχει γίνει τελευταία πιο τολμηρή με τις beauty εμφανίσεις της. Και να μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Poll: εσύ πειραματίζεσαι με το beauty look σου ή κάνεις συνεχώς τα ίδια; Αν έχεις βαρεθεί να δείχνεις συνεχώς ίδια, εδώ θα βρεις 10 τρόπους να αλλάξεις ανέξοδα. Κάνε κλικ αφού απαντήσεις πρώτα παρακάτω στο poll!

Read More

And More