Kendall Jenner: το πιο hot μοντέλο τώρα δίνει tips για τέλειες selfie!

Η Kendall Jenner είναι η αδερφή των Kardashian, της Kylie, το ολοκαίνουριο πρόσωπο της Estee Lauder που λατρεύει αυτό το προϊόν που θα δεις εδώ και το πιο περιζήτητο μοντέλο ΤΩΡΑ (τα ξένα sites την αποκαλούν model of the moment)!

Πρόχειρο συμπέρασμα: αν δεν πάρουμε beauty tips και tips για να βγάζουμε τις τέλειες selfie από εκείνη, τότε από ποια???

Ευτυχώς η Kendall έδωσε συνέντευξη στο αμερικάνικο People, είπε κάποια πράγματα και να οι σημειώσεις που κράτησα από τα πιο βασικά… κάποια!


Η Kendall Jenner με την ετεροθαλή αδερφή της Kim Kardashian

Όταν έχεις αδερφές σου τις Kardashian ΔΕΝ μπορείς να μην ΔΕΝ πάρεις κάποια beauty μαθήματα από αυτές μεγαλώνοντας: “Οι αδερφές μου έκαναν μαθήματα μακιγιάζ όταν ήταν μικρές και είναι πολύ καλές στο make up. Πάντα με συμβούλευαν ότι το φυσικό είναι και το καλύτερο”, είπε.

Ποιες, όμως, διάσημες ακολουθεί η ίδια; “Η Angelina Jolie είναι… αηδιαστικά όμορφη και σε ό,τι έχει να κάνει με το στιλ μου κάποιες φορές εμπνέομαι από την Rosie Huntington-Whiteley και την Rihanna”.

Στην ίδια συνέντευξη η Kendall μίλησε και για μανικιούρ: “Μου αρέσει να έχω φυσικά νύχια και προτιμώ τόνους όπως nude και γκρι. Όταν, όμως, πηγαίνω διακοπές προτιμώ τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το μπλε που μου φτιάχνουν την διάθεση!”, είπε.

ΟΜΩΣ, το σημαντικότερο πράγμα για το οποίο μίλησε η Kendall (και που έχει κοινό και με την Kylie και με τις Kardashian) είναι οι selfies. Και αν τσεκάρεις τον λογαριασμό της, aka kendalljenner θα καταλάβεις γιατί.

Κράτησε, λοιπόν, τα tips της: “Το φως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις selfie. Αν δεν έχεις το σωστό φως καμία selfie δεν θα βγει ωραία. Δεν χρησιμοποιώ πολλά φίλτρα και είτε μου αρέσει να κρατάω τις φωτογραφίες φυσικές ή να τις κάνω ασπρόμαυρες. Αλλά πάνω απ’όλα πρέπει να ξέρεις το πρόσωπό σου: όλοι έχουμε μια γωνία απ’ όπου φαινόμαστε καλύτεροι. Κάντε εξάσκηση! Τραβήξτε όσες περισσότερες selfie γίνεται!”.

ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TRICKS ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ SELFIE; ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ 23 TRICKS ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Read More

And More