Κhloe Kardashian: “Είχα χάσει τα μαλλιά μου και χρησιμοποίησα αυτό το προϊόν που μου έδωσε η Kim!”

Μια πρόχειρη (και να, λίγο άσχετη, παρατήρηση) πριν μπω στο θέμα: δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει εβδομάδα χωρίς να έχω αναφερθεί στις αδερφές Kardashian και τις ετεροθαλείς τους Jenner.

Και τώρα, ας μπω στο θέμα: η Khloe Kardashian έδωσε beauty συνέντευξη στο Grazia και μίλησε (και εκείνη!) για ένα προϊόν που η αδερφή της, Kim, είχε μιλήσει μέσω instagram λίγο καιρό πριν. Και πρόκειται για ένα προϊόν περιποίησης μαλλιών στο οποίο ορκίζονται οι δύο εκ των πέντε αδερφών (καλό ποσοστό!).



Αυτό είναι το Hairfinity, ένα συμπλήρωμα διατροφής που έκανε τα μαλλιά της Kim να μακρύνουν πολύ γρήγορα, όπως έγραψε κι
εδώ.

“Η Kim ξεκίνησε να χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν όταν της έστειλαν τόνους μπουκάλια! Είχε κάνει laser στις φύτρες της και ένιωσε ότι το παράκανε. Ξεκίνησε, λοιπόν, να παίρνει αυτές τις βιταμίνες για να μεγαλώνουν ξανά οι φύτρες της και αμέσως είδε αποτέλεσμα. Δεν είναι κάτι που μπορεί να σε βλάψει οπότε κι εγώ είπα γιατί όχι; Ας το δοκιμάσω!
Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου έχασα σχεδόν όλα μου τα μαλλιά και έπρεπε να φοράω περούκες ενώ είχα και πολλά κενά στο τριχωτό. Όταν τα μαλλιά μου ξαναβγήκαν ήταν πολύ πιο λεπτά. Ξεκίνησα, λοιπόν, να χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν και ανακάλυψα πως η τρίχα έβγαινε πολύ πιο χοντρή και υγιής.
Επίσης, βάζω λάδι αβοκάντο και καρύδας στα μαλλιά μου και προσπαθώ να μην τους βάζω πολύ ζεστό αέρα με το πιστολάκι, αλλά πραγματικά το Hairfinity είχε τεράστιο αποτέλεσμα στα μαλλιά μου γι’αυτό και είμαστε fan!”.

Εσύ; Έχεις κάποιο tip για αδύναμα μαλλιά; Let me know!

Read More

And More