Τι συνέβη όταν η Khloe Kardashian πήρε την make up artist της JLo!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: για πολλά χρόνια η Mary Phillips ήταν αποκλειστική make up artist της JLO και άρα υπεύθυνη για αυτά τα sultry και ultra sexy μακιγιάζ με την οποία την έβλεπες κατά καιρούς. Μέχρι που πολύ πρόσφατα η Khloe Kardashian ζήτησε από την Mary Phillips να αναλάβει και εκείνη και κάπως έτσι οι δυο τους έφτασαν να είναι μακιγιαρισμένες ολόδια!

Και να το φωτογραφικό ντοκουμέντο…

/

Παραπάνω η Khloe Kardashian μακιγιαρισμένη από τα χέρια της Mary Phillips και παρακάτω η JLO μακιγιαρισμένη από τα ίδια χέρια…

/

Δεν είναι ολόιδιες (εντάξει για την κάτι ανάμεσα σε πάω να φάω κάτι και κάνω duckface πόζα δεν ευθύνεται η Mary Phillips!); Και καναδυό πρόχειρα συμπεράσματα για το μακιγιάζ της Mary Phillips: λατρεύει τις γήινες σκιές που απλώνει με έναν πολύ sexy τρόπο (το λεγόμενο sultry make up) και τις βλεφαρίδες- τουφάκια που ενισχύουν το sexiness στο βλέμμα!

Ζηλεύεις το effect που δίνουν οι βλεφαρίδες- τουφάκια; Η Μαρία Μαρκαντωνάτου, προσωπική make up artist της Τατιάνας, μας δείχνει εδώ πώς να τις βάζουμε μόνες μας!

Read More

And More