Αυτά είναι τα προϊόντα που έχει στο νεσεσέρ της η Kim Kardashian! Α! Και το πιο ακριβό προϊόν της δεν κοστίζει περισσότερο από 15 ευρώ!

Αλήθεια, τι θα περίμενες από ένα διάσημο νεσεσέρ; Για παράδειγμα (τυχαίο!), αυτό της Kim Kardashian. Δεν θα περίμενες να έχει μέσα πανάκριβα προϊόντα ομορφιάς για τα οποία εμείς θα έπρεπε να ξοδέψουμε το 1/5 του μισθού μας για να τα αποκτήσουμε;

Χα! Όχι στην περίπτωση της Kim Kardashian! Η star που έγινε διάσημη από ένα reality έδειξε στην Daily Mail το νεσεσέρ της και… surprise! Surprise! Το πιο ακριβό προϊόν που έχει μέσα κοστίζει περίπου 15 ευρώ.

Να το νεσεσέρ και να τι είπε γι’ αυτό…

/

Ένα από τα αγαπημένα της must have είναι το Moroccanoil: “Κάνει τα μαλλιά μου πολύ λαμπερά και μαλακά, είπε η Kim για το προϊόν”. Στην Ελλάδα, το συγκεκριμένο μπορείς να το βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

Όσον αφορά την κυτταρίτιδα, η Kim ορκίζεται στο Dove body scrub. Μιλώντας για το αγαπημένο της προϊόν αξίας 8 δολαρίων είπε: “Το αγαπώ! Είναι τέλειο για να προετοιμάζει την επιδερμίδα μου!”.

Ένα ακόμη must have προϊόν που λατρεύει η Kardashian είναι το Bio Oil λάδι για το οποίο μας είχε μιλήσει παλιότερα και η Τόνια Σωτηροπούλου (δες εδώ την beauty συνέντευξή της). Το συγκεκρένο, όπως έχουν πει πολλές stars, κάνει θαύματα στην ενυδάτωση αλλά και στην αντιμετώπιση των ραγάδων και των σημαδιών (το εντοπίσαμε εδώ).

Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η Kim είπε ότι χρησιμοποιεί τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Neutrogena και φυσικά για το μακιγιάζ της δεν εμπιστεύεται άλλα προϊόντα από τα Khroma που είναι η πιο πρόσφατη σειρά μακιγιάζ που λάνσαραν οι αδερφές Kardashian!

Αλήθεια, εσύ χρησιμοποιείς κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Ή υπάρχει κάποιο προϊόν ομορφιάς στο οποίο ορκίζεσαι; Έλα να συζητήσουμε!

Read More

And More