Η Kim Kardashian δεν έκανε κανένα spa και είναι κάπως νευριασμένη! Δες και θα καταλάβεις!

Αν κάνεις follow την Kim Kardashian στο instagram θα έχεις καταλάβει ότι πέρασε τις προηγούμενες μέρες στην Ταϋλάνδη (εγώ, πάντως, την έκανε unfollow γιατί κάπως με νευρίασε με το πόσο φαναστικά περνάει ένα Σουκού της!). Αλλά να που το ξενοδοχείο στο οποίο πέρασε τις μέρες της έκανε κάτι που την νευρίασε (κι εκείνη) πολύ: έστειλε στα μέσα επίσημο δελτίο τύπου στο οποίο έλεγε ότι η Kim πέρασε έξι ώρες στο spa κάνοντας θεραπείες.

Λίγο μετά, η Kim ανέβασε στο blog της τα εξής, προς αποκατάσταση της αλήθειας: “Το ξενοδοχείο ήταν υπέροχο και είχε και φανταστικό service, αλλά δεν έκανα μασάζ ούτε μια φορά, και είμαι πολύ εκνευρισμένη με αυτό γιατί έχω ακούσει ότι το Thai μασάζ είναι το καλύτερο. Επίσης, δεν έκανα ούτε μια φορά μανικιούρ ή κάποια άλλη θεραπεία στο spa. ΟΥΤΕ ΜΙΑ! Και αλήθεια δεν εκτιμώ καθόλου τις αναληθείς πληροφορίες που με κάνουν να μοιάζω με ντίβα… Ελάτε τώρα! Αφού ξέρετε πως ήμουν απασχολημένη όλη μέρα τραβώντας selfies!!! Απλώς αστειεύομαι… ή μάλλον, όχι και τόσο :)”.

Σ’ευχαριστούμε Kim. Ήταν πολύ παρηγορητικό για εμάς το γεγονός ότι πέρασες το Σουκού σου χωρίς spa! Και ναι, αυτές οι photos μας κάνουν να νιώθουμε κάπως καλύτερα #ούτεκαν!

Read More

And More