Kim Kardashian: λέει πως πόζαρε εντελώς αμακιγιάριστη για το εξώφυλλο της Vogue!

‘Οταν η Vogue αποφασίζει να βάλει στο εξώφυλλό της ένα πρόσωπο εντελώς αμακιγιάριστο, τότε το μήνυμα είναι ένα: το αμακιγιάριστο είναι το νέο μακιγιάζ (παλιότερα έκανε καριέρα ως The no make up make up μέχρι που στο προπερασμένο show του Marc Jacobs τα μοντέλα βγήκαν στο catwalk χωρίς ίχνος μακιγιάζ και το trend έγινε The no make up. Τελεία).

Και το μήνυμα που περνάει γίνεται ακόμη πιο ισχυρό όταν το πρόσωπο που βγαίνει χωρίς ίχνος μακιγιάζ είναι ένα πρόσωπο που ασκεί υπερτεράστια επιρροή σε αυτόν τον κόσμο. Είναι η Kim Kardashian!

Λίγες μέρες πριν, η ίδια ανέβασε την photo που θα δεις παρακάτω στο instagram της γράφοντας: “Κάναμε ολόκληρη την φωτογράφιση χωρίς καθόλου make up. Ανυπομονώ να το δείτε!”.

/ Αλλά βλέποντας το παραπάνω εξώφυλλο η ερώτηση που προκύπτει είναι η εξής: όταν μιλάμε για no make up shooting, τα extensions βλεφαρίδων που είναι σαν να φοράς 10 στρώσεις μάσκαρα δεν μετράνε ξερωγώ; Και μια ακόμη: ούτε το photoshop μετράει;

Πάντως:
1. Αν θες να δείχνεις όμορφη χωρίς μακιγιάζ κάνε κλικ εδώ και δες! Εντάξει! Στην πραγματικότητα το θέμα είναι πώς θα τους ξεγελάσεις για να δείχνεις φυσικά όμορφη και κούκλα σαν να μην φοράς καθόλου make up (ενώ φοράς!).
2. Για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για τα extensions βλεφαρίδων κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More