Kim Kardashian: μόλις παραδέχτηκε ότι παραβιάζει έναν από τους σημαντικότερους κανόνες στην ομορφιά!

Είναι κάτι που ενώ ξέρουμε πόσο απαγορευτικό μπορεί να είναι το έχουμε κάνει όλες. Δέκα στις δέκα γυναίκες. Τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας. Και η Kim Kardashian το έχει κάνει. Ή μάλλον εξακολουθεί να το κάνει και συνειδητά. Και η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε ποτέ α) να το κάνει ή έστω β) από την στιγμή που το κάνει να το παραδέχεται τόσο ανοιχτά. Γιατί αυτή η beauty συνήθεια είναι και κάπως… αποκρουστική!

Να, λοιπόν, τι αποκάλυψε η Kim την στιγμή που ο Mario Dedivanovic, προσωπικός της make up artist, της έκανε το μακιγιάζ επί τέσσερις ώρες (στ’αλήθεια, με κάτι διαλείμματα τόσο τους παίρνει συνήθως!). Την επόμενη μέρα ήταν τα γενέθλια της γιαγιάς της και είπε ότι είχε σκοπό να κοιμηθεί με αυτό το make up έτσι ώστε με λίγο retouch να είναι έτοιμη για το party γενεθλίων!

Σύμφωνα με το bazaar, μάλιστα, αυτή η beauty αποκάλυψη είχε και συνέχεια: “Κάποιες φορές είμαι τόσο κουρασμένη που δεν καθαρίζω το πρόσωπό μου πριν πέσω για ύπνο”. Και, σύμφωνα πάντα με το bazaar, έχει εκπαιδευτεί τόσο να κοιμάται με το make up που έχει μάθει να μην στροφογυρνάει στον ύπνο της κι έτσι το μακιγιάζ μπορεί να αντέξει και για 24 ώρες!

Περίμενε! Έχει κι άλλο!”Όταν ταξιδεύω δεν αφαιρώ ποτέ το μακιγιάζ των ματιών μου. Χρησιμοποιώ μαύρες σατέν μαξολαροθήκες και αν κοιμηθώ στην πτήση και με την προσγείωση πρέπει να παρευρεθώ σε κάποιο event πηγαίνω στο μπάνιο και φρεσκάρω τη βάση. Όλα τα άλλα είναι έτοιμα!”.

Bonus info 1: Υπάρχουν και πιο ακραία φαινόμενα που αφορούν στην συνάρτηση: μακιγιάζ+ ύπνος. Υπάρχει γυναίκα που κάνει μακιγιάζ για να πέσει για ύπνο ώστε να μην τη δει ο σύζυγός της αμακιγιάριστη! Αχά! Ποια είναι; Check εδώ!
Bonus info 2: Αναρωτιέσαι τι καλλυντικά μπορεί να έχει η Kim Kardashian στο ντουλάπι του μπάνιου της; Τα είχε αποκαλύψει όλα εδώ

Read More

And More