Kim Kardashian: 10 μυστικά για να έχεις το μακιγιάζ της (όπως τα αποκάλυψε η ίδια και ο make up artist της)!

Η Kim Kardashian πουλάει σαν ζεστό ψωμί. Γι’αυτό αν την έχεις στην ζωή σου κοίταξε να την εκμεταλλευτείς με όποιο τρόπο! Αν ας πούμε είσαι ο προσωπικός της make up artist, κοίταξε να οργανώσεις ένα σεμινάριο μακιγιάζ με εκείνη καλεσμένη και με είσοδο που να ξεκινάει από περίπου 300 ευρώ. Ότι έκανε, δηλαδή, την περασμένη εβδομάδα ο προσωπικός της make up artist, Mario Dedivanovic και το ονόμασε Master Class με καλεσμένη εκείνη.

Ένα σωρό κόσμος παρακολούθησε αυτό το Master Class, μεταξύ των οποίων πολλές beauty editors του εξωτερικού (#zhlia) και το internet γέμισε με beauty tips που ακούστηκαν εκείνη τη μέρα με task πώς να αποκτήσεις το μακιγιάζ της Kim Kardashian. Να τα αγαπημένα μου!

1. Πρώτα το μακιγιάζ και μετά τα μαλλιά!
Ο Mario Dedivanovic συμβουλεύει το beauty routine μας να γίνεται με αυτή τη σειρά. Όταν κάνεις πρώτα τα μαλλιά σου αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πρόσωπό σου να εχει γεμίσει λακ, οπότε το make up δεν θα στρώσει καλά. Αν, λοιπόν, αποφασίσεις να ακολουθήσεις αυτή τη σειρά, πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ πέρασε το πρόσωπό σου με ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ.

2. Κάνε μασάζ με κρέμα πριν το make up.
Ο προσωπικός make up artist της Kim Kardashian δεν χρησιμοποιεί ποτέ primer γιατί, όπως λέει, δεν θέλει να βάζει διαχωριστικά ανάμεσα στην επιδερμίδα και το make up. Αντ’αυτού κάνει προηγουμένως πάντα μασάζ στο πρόσωπο με μια κρέμα, όπως η Ultra Facial Cream της Kiehl’s που χρησιμοποιεί συνήθως και είναι η αγαπημένη του.

3. Βάλε make up στα… αυτιά σου! Άπλωσε make up παντού! Παντού! Αυτή είναι η συμβουλή του Mario Dedivanovic και είναι κάτι που κάνει και στην Kim Kardashian, εννοώντας και τα βλέφαρα, τα αυτιά, τα χέρια, τα πόδια, παντού! “Το κάνω αυτό για να υπάρχει ομοιοχρωμία. Είναι πολύ σημαντικό στις red carpet εμφανίσεις της”, λέει. Όσον αφορά εμάς τις υπόλοιπες, που δεν ξέρουμε κατά πού πέφτει το κόκκινο χαλί η συμβουλή που έχει να δώσει είναι η εξής: “Πριν από μια σημαντική έξοδο βάλε ένα touch make up στα αυτιά σου αλλιώς θα δείχνουν κόκκινα στις φωτογραφίες!”.

4. Κράτησε… κόντρα! Αφού κάνεις την βάση σου και προχωρήσεις στο υπόλοιπο μακιγιάζ πέρασε από τα δάχτυλά σου ένα σφουγγαράκι. Έτσι και πιο σταθερό χέρι θα έχεις και δεν θα καταστρέψεις την βάση που μόλις δημιούργησες με τυχόν ιδρώτα ή ό,τι (δες photo παρακάτω).

5. Κάνε την ombre τεχνική στα φρύδια σου! Ο Mario Dedivanovic για να φτιάξει το τέλειο σχήμα φρυδιών στην Kim που να δείχνει και φυσικό χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές αποχρώσεις. Στις εξωτερικές γωνίες βάζει το Anastasia Brow Wiz, απόχρωση Medium Brown και το σβήνει με το Light Brown προς τα έξω. Έτσι τα φρύδια δείχνουν πιο φυσικά.
Σου έχουμε δείξει πώς να κάνεις ombre στα φρύδια σου! Φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ!

6. Δύο σκιές στα μάτια, τη μία πάνω από την άλλη! Όπως στο πρόσωπο αποφεύγει τα primers και προτιμά τις ενυδατικές κρέμες, το ίδιο κάνει και στα μάτια. Δεν χρησιμοποιεί, δηλαδή, primers αλλά βάζει πρώτα μια κρεμώδη σκιά και από πάνω μια σε μορφή σκόνης έτσι ώστε να κολλήσει και το αποτέλεσμα να είναι πιο σταθερό.

7. Βάλε τρία eyeliner στα μάτια σου και όχι ένα! Σύμφωνα με τον Mario Dedivanovic το να έχεις μόνο ένα eyeliner στο νεσεσέρ σου είναι εντελώς λάθος! Εκείνος στο μακιγιάζ της Kim Kardashian ακολουθεί τα εξής τρία βήματα: βάζει πρώτα το MAC Eye Kohl πολύ κοντά στην ρίζα των βλεφαρίδων, έπειτα κάνει το σχήμα με το MAC Liquid Liner και ανασηκώνει το βλέμμα στις εξωτερικές γωνίες με το Anastasia Waterproof Crème Colorme Color. Γιατί τόση προσπάθεια; “Το αποτέλεσμα δείχνει πιο οριοθετημένο και το look πιο ακριβό”, λέει!

8. Κάνε baking στους μαύτους κύκλους!
Ο Mario Dedivanovic μεταξύ πολλών άλλων είναι γνωστός και για την baking τεχνική του κάτω από τα μάτια, καθώς όπως λέει εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους. Πώς το κάνει; Βάζει ένα παχύ στρώμα concealer κάτω από τα μάτια της Kim Kardashian, έπειτα μπόλικη διάφανη πούδρα κάνει όλο το μακιγιάζ και αφαιρεί στο τέλος. Έτσι, τα μάτια δείχνουν τέλεια και το μακιγιάζ είναι πολύ σταθερό!
Δοκιμάσαμε την baking τεχνική! Αξίζει τον κόπο; Διάβασε την γνώμη μας εδώ!

9. Πώς θα έχεις τις βλεφαρίδες της Kim! “Δεν έχω κάνει ποτέ extensions βλεφαρίδων αλλά ορκίζομαι στο Latisse (serum για τις βλεφαρίδες που πωλείται στο εξωτερικό). Το χρησιμοποιούσα εντατικά μετά την γέννηση της North γιατί οι βλεφαρίδες μου είχαν αραιώσει αλλά τώρα το σταμάτησα”, είπε στο make up session η Kim.
Όμως, ο προσωπικός της make up artist έχει την δική του τεχνική για να πετυχαίνει αυτό το εφέ των τεράστιων βλεφαρίδων στην Kim. Απλώνει καναδυό στρώσεις L’Oréal Paris Voluminous Original Mascara και τις διαχωρίζει μετά με ένα χτενάκι βλεφαρίδων. Από πάνω κολλάει τουφάκια βλεφαρίδες και αφού στεγνώσουν περνάει ένα ακόμη στρώμα μάσκαρα.

10. Κάνε contouring, βάλε λάμψεις επί δύο φορές κι έπειτα προχώρησε στο ρουζ. “Αυτό είναι το σημείο στο οποίο ο Mario γίνεται πολύ σκληρός” είπε αστειευόμενη η Kim κατά την διάρκεια του Master Class. Αρχικά, ο ίδιος παίρνει ένα φαρδύ πινέλο με bronzer και το περνάει με γρήγορες κινήσεις κάτω από το πηγούνι και προς τα κάτω στο λαιμό για να κάνει το σημείο να δείχνει πιο αδυνατισμένο. Έπειτα κάνει focus στο highlighter: βάζει λάμψη στην κορυφή της μύτης, το V των χειλιών, στο πηγούνι και ακριβώς πάνω από τα ζυγωματικά. Χρησιμοποιεί το Filmstar Bronze & Glow της Charlotte Tilbury. Τέλος, βάζει ρουζ ακριβώς πάνω στα μήλα και το ανεβάζει προς τα πάνω για να το κάνει blending με το highlighter.

Παραπάνω η Kim Kardashian στην έναρξη και στο τέλος του Master Class.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ HOW TO!

Read More

And More