Αυτή η photo της Kristen Stewart θα σε κάνει να θες να βάλεις μπλε σκιά!

Ας μιλήσουμε για την μπλε σκιά: εκείνη την απόχρωση που όλες αποφεύγουμε σαν το διάολο το λιβάνι αλλά που όλες κάποια στιγμή στη ζωή μας την έχουμε απλώσει μέχρι το φρύδι (εκεί γύρω στα 80’s- 90’s) και που μετά είδαμε photo και είπαμε ποτέ ξανά.

Και μετά έρχεται η Kristen Stewart και αυτό το συγκλονιστικό μακιγιάζ που έκανε στην πρεμιέρα της ταινίας Still Alice και μας αλλάζει οοοοοοοοοολη μας την κοσμοθεωρία για την μπλε σκιά.

/

Και πρόσεξε κι εκείνη την λεπτομέρεια: ο make up artist της Beau Nelson εντόπισε ακριβώς εκείνη την απόχρωση που είχε το ρούχο της και την έβαλε στην εσωτερική γωνία των ματιών της!

Και αν σου αρέσει η συγκεκριμένη απόχρωση σημείωσε ότι το μακιγιάζ έγινε όλο με προϊόντα Chanel και η σκιά της εσωτερικής γωνίας δεν είναι τελικά…. καν σκιά, αλλά πρόκειται για το μολύβι ματιών Stylo Yeux Waterproof Long- Lasting Eyeliner, απόχρωση Bleu Metallique, δηλαδή αυτή…

Μήπως τελικά άλλαξες γνώμη για την μπλε σκιά; Αν όχι, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo να δεις αυτό το how to με το πολύ sexy αποτέλεσμα στα μάτια (και έγινε όλο με μπλε σκιά). Έχεις, άρα, μια δεύτερη ευκαιρία!

Read More

And More