Η Λάουρα Νάργες περνά από test ομορφιάς και εξηγεί γιατί αγοράζει κρέμες από την Γερμανία!

Η Λάουρα λέει 52.000 λέξεις το δευτερόλεπτο, μιλάει ζωηρά και ενθουσιάζεται όταν ανταλάσετε μυστικά ομορφιάς και infos για προϊόντα. Η Λάουρα Νάργες, πέρα από το έξυπνο και happy κορίτσι δίπλα στον Θέμο θα μπορούσε να είναι η φίλη του καφέ. Κατηγορία φίλης με την οποία σου αρέσει να βγαίνετε, να μιλάτε για μόδα και ομορφιά και να παίζετε καλλυντικά!

Αυτή την συζήτηση δεν την χόρταινα! Ξεκίνησε με δέκα ερωτήσεις και κατέληξε σε quiz ομορφιάς (έτσι, για να τεστάρω τις γνώσεις της) και συζήτηση για την ελληνική οικονομία vs της γερμανικής. Μην φανταστείς σοβαρά: όπως ακριβώς θα την προσέγγιζαν οι φίλες του καφέ!

Στην εκπομπή σε βλέπουμε να κάνεις πολύ ιδιαίτερα χτενίσματα. Είναι κάτι που συζητάς με τον hair stylist σου πριν και αποφασίζετε από κοινού ή έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο;
Είναι κάτι το οποίο αποφασίζουμε μαζί με τον hair stylist εκείνη την στιγμή. Δηλαδή, μπορεί να έχει εκείνος καμιά ιδέα, μπορεί να έχω εγώ καμιά ιδέα και αποφασίζουμε. Γενικώς κοιτάμε να δημιουργούμε και λίγο ώστε να είναι κάθε φορά κάτι διαφορετικό για να μην βαριόμαστε.

Από την στιγμή που ξεκίνησε να σε αναγνωρίζει ο κόσμος λόγω τηλεόρασης, βγαίνεις πάντα μακιγιαρισμένη;
Όχι δεν έχω καθόλου κόμπλεξ με αυτό. Δηλαδή, στην καθημερινότητά μου βγαίνω τελείως άβαφτη και δεν βάζω τίποτα. Ακόμη και στο μάθημα που πηγαίνω, πηγαίνω πάρα πολύ απλή. Αφήνω τα μαλλιά μου κάτω ή τα πιάνω κότσο, δεν βάφομαι και είμαι χαλαρή.
Όταν βγαίνεις ραντεβού με τον καλό σου τι μακιγιάζ και μαλλιά προτιμάς; Πώς νιώθεις πιο όμορφη και sexy;
Πρέπει να είναι ο καλός μου δηλαδή για να βγω ραντεβού;
Όχι, βέβαια! Γενικά!
Γενικά λοιπόν, κάνω μια γραμμή eyeliner (και αν την κάνω και αυτή!), βάζω μάσκαρα στις βλεφαρίδες μου και ρουζ. Άλλες φορές, όμως, όταν πηγαίνω για clubbing μπορεί να βαφτώ παραπάνω και να τονίσω είτε τα μάτια είτε τα χείλη. Είναι ανάλογα και την διάθεσή μου.
Ποιο είναι το πιο έξυπνο σχόλιο που έχεις ακούσει για την εμφάνισή σου;
Το πιο έξυπνο σχόλιο; Θα πρέπει να το σκεφτώ. Γιατί σχόλια έχω ακούσει διάφορα αλλά είναι το “έξυπνο” εδώ το θέμα μας.
Μαλλιά, πρόσωπο, δόντια: για ποιο από αυτά ξοδεύεις τα περισσότερα χρήματα και τι κάνεις;
Νομίζω για πρόσωπο και μαλλιά έχω ξοδέψει τα περισσότερα. Για τα δόντια μου θα κάνω το λιγότερο, δηλαδή μια οδοντόπαστα. Άρα, λοιπόν, περισσότερο τα μαλλιά και το πρόσωπο. Τα μαλλιά γιατί πρέπει να τα βάφω συχνά και το πρόσωπο γιατί θέλει φροντίδα με κρέμες, peeling κλπ.

Πώς περιποιείσαι το πρόσωπό σου; Ποια είναι η πρώτη beauty κίνηση που κάνεις όταν σηκωθείς από το κρεβάτι και η τελευταία πριν πέσεις για ύπνο;
Το πρωί βάζω πάντα μια ενυδατική κρέμα την οποία μου στέλνει η αδερφούλα μου από Γερμανία και είναι Clarins Paris. Πριν την ενυδατική βάζω ένα Energizing Booster το οποίο είναι της ίδιας σειράς και πάλι και πρόκειται για ένα υγρό με τσάι και καφέ το οποίο σε ξυπνάει και σε τονώνει. Το βράδυ αν βαφτώ πρώτη μου προτεραιότητα είναι να κάνω έναν ωραίο καθαρισμό και μια φορά την εβδομάδα οπωσδήποτε peeling. Έχω μια σκόνη από αμύγδαλο το οποίο αν το αναμείξεις με υγρό μπορείς να το κάνεις είτε μάσκα είτε peeling σε πρόσωπο και σώμα. Τα συγκεκριμένα προϊόντα τα βρίσκω στην Γερμανία, είναι βιολογικά και είναι ιδανικά για ηλικίες 20 και άνω. Χρησιμοποιώντας, βέβαια, προϊόντα από την Γερμανία ξέρω ότι δεν βοηθάω την ελληνική οικονομία (γέλια!) αλλά πραγματικά δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα.
Από τις ελληνικές εταιρίες ομορφιάς έχεις κάποια αγαπημένη;
Δεν ξέρω καν ποιες είναι οι ελληνικές εταιρίες!
Κορρές, Apivita…
Δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμη να σου πω την αλήθεια. Δεν έχουν πέσει στα χέρια μου μάλλον, γι’ αυτό.
Θα άλλαζες τις beauty συνήθειές σου για να πας σε μια ελληνική εταιρία καλλυντικών ώστε να ενισχύσεις την εδώ οικονομία;
Γιατί όχι; Απλώς δεν έχω εξοικειωθεί με τα ελληνικά προϊόντα ομορφιάς αλλά είναι πάντα πράγματα τα οποία θέλω να συζητάω με την δερματολόγο μου ώστε να βλέπουμε αν ταιριάζουν με την επιδερμίδα μου.
Ποια ελληνίδα και ποια ξένη θαυμάζεις για την ομορφιά της;
Η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Δούκισσα, δεν το συζητώ! Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι. Αν με ρωτάς για το εξωτερικό μου αρέσει πολύ η JLO λόγω προσώπου. Και από κοντά που την έχω δει και για την ηλικία της είναι πολύ όμορφη.

Πόσο συχνά πηγαίνεις για beauty shopping και πόσα ξοδεύεις;
Θα πάω ανά δύο τρεις μήνες όταν μου τελειώσουν τα καλλυντικά και χρειαστώ κάτι καινούριο. Όσον αφορά το ποσό που διαθέτω θα σου πω ότι λόγω κρίσης έχουν γίνει και περικοπές και πλέον παίρνω αυτά που πραγματικά χρειάζομαι. Οπότε, είναι γύρω στα 60 ευρώ. Αλλά κάθε φορά είναι κάτι διαφορετικό.
Ποια είναι η αγαπημένη σου εταιρία καλλυντικών;
MAC! Είμαι φανατική! Συγκεκριμένα, μου αρέσει πολύ το eyeliner στο βαζάκι μαζί με το πινελάκι του γιατί μου αρέσει η διαδικασία και μου κάνει πολύ επαγγελματικό όλο αυτό. Επίσης, μου αρέσει πολύ ένα άλλο προϊόν της MAC που το βάζεις κάτω από το κραγιόν για να κρατήσει περισσότερο το χρώμα στα χείλη. Είναι τέλειο!
Πόσο συχνά πηγαίνεις για μανικιούρ;
Περίπου ανά δύο εβδομάδες.
Τι χρώμα έχεις βαμμένα τα νύχια σου τώρα;
Ένα ωραίο δυνατό μπλε!

Όταν μιλάγαμε στο τηλέφωνο, η Λάουρα είχε αυτό ακριβώς το χρώμα στα νύχια της!
Πόσα προϊόντα φοράς αυτή την στιγμή στο πρόσωπό σου;
Αυτή την στιγμή δεν έχω ξεβαφτεί από την εκπομπή ακόμα αλλά φοράω το make up, την πούδρα μου, την ελαφριά σκιά μου, την μάσκαρά μου, το κραγιόν το έφαγα (γέλια!) και μια γραμμή eyeliner. Άρα φοράω έξι προϊόντα.
Κραγιόν που έχει κολλήσει στα δόντια, μαλλιά που έχουν γίνει ένα με το lip gloss… Ποια είναι η πιο δύσκολη beauty θέση στην οποία έχεις βρεθεί;
Να έχει λιώσει το eyeliner που έχω βάλει και το ανακάλυπτα μετά. Επειδή παλιά χρησιμοποιούσα σκέτα μολύβια και αυτά έλιωναν γι’ αυτό μάλλον μου αρέσει τόσο πολύ το eyeliner της MAC. Βεβαίως, τότε μιλάμε για μια περίοδο που είχαμε αρχίσει να πρωτοβαφόμαστε οπότε δεν ξέραμε όλα τα μυστικά.
Αποτρίχωση, φρύδια, αναμονή με τις ώρες στο κομμωτήριο για βαφή. Τι βαριέσαι περισσότερο;
Φρύδια δεν βγάζω! Νομίζω ότι είναι το κομμωτήριο για βαφή που βαριέμαι πιο πολύ και ευτυχώς που έχουν πολλά περιοδικά για να σκοτώνω την ώρα μου όσο περιμένω.
Συμπλήρωσε την πρόταση: Ξεσπάω στα μαλλιά μου:
α) Όταν έχω νεύρα
β) Όταν θέλω να αλλάξω το στιλ μου
γ) Μετά από έναν χωρισμό
δ) Δεν ξεσπάω ποτέ στα μαλλιά μου
Απάντηση
Το δεύτερο

Πόσο καλά γνωρίζει η Λάουρα την ομορφιά; Δες τι απάντησε στο beauty quiz!


Η Λάουρα σίγουρα ξέρει από μόδα. Της αρέσει να ντύνεται κάνοντας περίεργους συνδυασμούς και μάλιστα συμμετείχε στο Athens Xclusive Designer’s Week ως μοντέλο (η παραπάνω photo είναι από το fashion week!). Τι συμβαίνει, όμως, με την ομορφιά; Είναι εξίσου διαβασμένη ή όχι; Είπα να την περάσω από ένα μικρό quiz για να την τεστάρω χρησιμοποιώντας μερικές “άγνωστες λέξεις”. Τι μου απάντησε;
Quiz και απαντήσεις όλα συγκεντρωμένα παρακάτω!
α) Τι είναι η κρέμα BB
– Κρέμα για το κάψιμο
– Κρέμα για τις πανάδες
– Κρέμα που τα κάνει όλα
Η απάντηση της Λάουρας
Την ΒΒ την χρησιμοποιούσα στο πρόσωπό μου στην Γερμανία αλλά όταν ήρθα στην Ελλάδα δεν μπορούσα να την βρω. Οπότε, την άλλαξα. Άρα δεν φταίω εγώ που δεν στηρίζω την ελλινική οικονομία (γέλια!). Θα πω το τρίτο, λοιπόν, η κρέμα που τα κάνει όλα.

Σωστή απάντηση
Κρέμα που τα κάνει όλα.

β) Τι σημαίνει ombre
– Η σκούρα ρίζα με τις ανοιχτές άκρες
– Τεχνική για ημιμόνιμο μανικιούρ
– Η νέα μάσκαρα του YSL
(Μου ζητάει να χρησιμοποιήσω τζόκερ και να αφαιρέσω ένα. Αφαιρώ το τρίτο και μου απαντά).

Η απάντηση της Λάουρας
Θα πω ότι ombre είναι η σκούρα ρίζα.

Η σωστή απάντηση
Η σκούρα ρίζα με τις ανοιχτές άκρες.
γ) Ποιος οίκος κυκλοφορεί σειρά αρωμάτων με το όνομα Splash
– Chloe
– Marc Jacobs
– Tom Ford
Η απάντηση της Λάουρας
Δεν έχω ιδέα. Θα πω Tom Ford.
Η σωστή απάντηση
Marc Jacobs
δ) Τι είναι η μεσοθεραπεία
– Θεραπεία για την μέση
– Θεραπεία που δίνει λάμψη στο πρόσωπο
– Θεραπεία για να φύγουν οι ρυτίδες στο μεσόφρυο (ανάμεσα στα φρύδια)
H απάντηση της Λάουρας
Θα πω το τρίτο. Μου ακούγεται πιο λογικό.
Η σωστή απάντηση
Θεραπεία που δίνει λάμψη στο πρόσωπο.
ε) Τι είναι το top coat
– Το τελευταίο χέρι στο λούσιμο
– Διαφανές βερνίκι που βάζουμε πάνω από το χρώμα
– Το αντηλιακό σε μορφή spray

Η απάντηση της Λάουρας
Χμμμ! Μου έρχεται να κλάψω! Δεν ξέρω κανένα. Στο κομμωτήριο δεν το έχω ακούσει, θα πω αυτό για τα νύχια.

Η σωστή απάντηση
Διαφανές βερνίκι που βάζουμε πάνω από το χρώμα.

Τελικά δεν τα πήγε και τόσο άσχημα! Τρεις στις πέντε σωστές απαντήσεις! Μπορεί η Λάουρα να μην είναι άριστη μαθήτρια ομορφιάς στην θεωρία, αλλά στην πράξη παίρνει άριστα 10!

Read More

And More