OMG! Το κραγιόν της Lea Michelle (και ξέρουμε ακριβώς ποια απόχρωση φοράει)!

Με τα έντονα χείλη συμβαίνει το εξής: ήταν τάση το περασμένο καλοκαίρι, επιστρέφουν δυναμικά την Άνοιξη (δες εδώ αυτή και έξι ακόμα καυτές τάσεις!). Όμως, μέσα στο ψύχος του Χειμώνα πολλές διστάζουν να το σετάρουν με τα σκουρόχρωμα ρούχα τους.

Ε, λοιπόν! Αυτή η εμφάνιση της Lea Michelle θα σου αλλάξει γνώμη και θα σε κάνει να βγάλεις από το βάθος του νεσεσέρ σου το έντονο κραγιόν σου. Πάντως, σε περίπτωση που σου αρέσει τόσο πολύ το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ έχουμε απόχρωση και εταιρία!

Το κραγιόν που φόρεσε η Lea Michelle στο προχθεσινό event των People’s Choice Awards είναι το (μουσική υπόκρουση αγωνίας, παρακαλώ!) Roses in Love της σειράς Rouge in Love από την Lancome.

Μάλιστα, η Lea Michelle ήταν τόσο ενθουσιασμένη με το χρώμα αυτό στα χείλη της που έγραψε το εξής twitt στην Melanie Inglessis, την make up artist που επιμελήθηκε το look της: “the lipstick you put on me tonight was AMAZING!”.

Παρεπιμπτόντως, έχεις δει την νέα καμπάνια της Lancome για αυτό το κραγιόν με πρωταγωνίστρια την ε-κθα-μβω-τι-κή Emma Watson;

Read More

And More