Liv Tyler: “Ξοδεύω πολύ χρόνο να περιποιούμαι τον εαυτό μου!”

Το να ρωτάς μια διάσημη ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της και να σου απαντάει “δεν κάνω τίποτα το ιδιαίτερο” είναι εξίσου ενοχλητικό με το να την ρωτάς πώς διατηρεί αυτό το σώμα και να σου απαντάει “τρώω πολύ. Μάλλον έχω καλό μεταβολισμό!”. Και μέσα σε όλο αυτό τον παραλογισμό (εσύ τις ακολουθείς και δεν κάνεις τίποτα για την περιποίησή σου και τρως πολύ. Αλλά τελικά παχαίνεις!) έρχεται η Liv Tyler. Και δίνει συνέντευξη στην Sunday Times. Και βάζει τα πράγματα στη θέση τους! Τι είπε; Δες μερικές από τις πιο σημαντικές beauty εξομολογήσεις της!

Εξομολόγηση no 1: “Ξοδεύω πολύ χρόνο για να περιποιούμαι τον εαυτό μου, είναι μέρος της καθημερινής μου ρουτίνας. Η μαμά μου είχε ξεκινήσει να μου μαθαίνει μυστικά ομορφιάς από όταν ήμουν έξι!”.

Εξομολόγηση no 2: “Αν έκανα ελαφρύ μακιγιάζ θα τοποθετούσα λίγο YSL Touche Eclat κάτω από τα μάτια και το Givenchy Hydra Sparkling lip and cheek balm, το οποίο αγαπώ. Επίσης, πάντα επιλέπγω το σαπούνι μου πολύ προσεκτικά! Αγαπώ την αυθεντική εκδοχή του Santa Maria Novella. Το είχε η γιαγιά μου. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη, καθαρή μυρωδιά”.

Το Santa Maria Novella σαπούνι που χρησιμοποιεί η Liv Tyler

Λοιπόν, για πες! Έχεις κάποια μυστικά ομορφιάς που έχεις υιοθετήσει από διάσημες; Αν ναι, ποιο είναι αυτό; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More