Τι μας άρεσε πιο πολύ στις διάσημες την εβδομάδα που πέρασε!

Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη events. Και μπορεί να μην μας αφορούν άμεσα (δεν είμασταν εμείς καλεσμένες!) αλλά μας έδωσαν έμπνευση και για τα δικά μας beauty looks. Με έναν τρόπο, δηλαδή έφτασαν να μας αφορούν! Και παρακάτω σου συγκεντρώσαμε εκείνες τις διάσημες που μας άρεσαν περισσότερο την εβδομάδα που πέρασε! Η καθεμία για άλλο λόγο. Εσένα, αλήθεια, ποια σου άρεσε περισσότερο; Έχουμε και voting!

Η πλεξίδα ψαροκόκκαλο της Petra Necomva

Η τελειότητα σε αυτή την πλεξίδα ψαροκόκαλο της Petra Nemcova είνα ότι το πάνω μέρος της που είναι απόλυτα sleek κάνει την τέλεια αντίθεση με την πρόχειρη συνέχειά της και τις τριχούλες που πετάνε άτακτα!

Το έξυπνο πιάσιμο της Miley Cyrus

΄Οταν έχεις κοντά μαλλιά, και ειδικά ξυρισμένα, νομίζεις ότι δεν έχεις πολλά περιθώρια για πειραματισμούς! Νομίζεις! Η Miley Cyrus φέρθηκε πολύ έξυπνα κι έπιασε δύο πλαϊνές τούφες, τις γύρισε μεταξύ τους και τις ένωσε πίσω με ένα λαστιχάκι. Και το αποτέλεσμα μπορείς να το δεις παρακάτω!

Το χτένισμα της Rooney Mara

Η Rooney Mara εμφανίστηκε σε red carpet event με αυτό το look στα μαλλιά που έμοιαζε κάπως με μπερέ. Και το ερώτημα εδώ είναι το εξής: είναι cool ή είναι υπερβολικό;

Το ατημέλητο σινιόν της Ευαγγελίας Αραβανή

Στο party του περιοδικού OK η Ευαγγελία Αραβανή επέλεξε να πιάστει τα μαλλιά της σε ένα ψηλό σινιόν που της έδιναν τελικά ένα αβίαστα sexy αποτέλεσμα.

Το πολύ σωστό ροζ κραγιόν της Θωμαή Απέργη

Αυτό το γλυκό ροζ κραγιόν ταιριάζει τέλεια αν έχεις την μαυρισμένη επιδερμίδα όπως η Θωμαή. Επίλεξε ένα σε shiny υφή και όχι ματ που να δίνει αυτό το sexy αποτέλεσμα. Τόσο, όσο…

Το sultry smokey της Karlie Kloss

Δίδαγμα: για να δείχνει όμορφο ένα smokey πρέπει να είναι ελαφρώς μουντζουρωμένο! Ακριβώς όπως της Karlie Kloss. Και στο close up της photo μπορείς να καταλάβεις πολύ καλύτερα…

Ένα καλό tip για να πετύχεις αυτό το sultry αποτέλεσμα: κάνε πρώτα το μακιγιάζ σου και μετά μπες για ντους! Οι πόροι θα ανοίξουν και το μακιγιάζ θα αποκτήσει αυτό το πρόχειρο, σχεδόν μουντζουρωμένο αποτέλεσμα.

Η πλεξίδα στεφάνι Beth Behrs

Αν είσαι αρκετά τολμηρή και αν σου αρέσουν οι milkmaid braids μπορείς να πειραματιστείς και με αυτήν. Πρόκειται για μια διπλή πλεξίδα ψαροκόκαλο τυλιγμένη περιμετρικά του κεφαλιού!
Εναλλακτικά εδώ θα βρεις πώς μπορείς να κάνεις την δική μας εκδοχή της milkmaid braid!

Η αντίθεση ανάμεσα στα φρύδια και τα μαλλιά της Suki Waterhouse (aka το κορίτσι του Bradley Cooper!)

Με αυτό το κορίτσι μπορεί να μην είχαμε ασχοληθεί, αν δεν ήταν α) τόσο όμορφο και β) δεν ήταν το κορίτσι του Bradley Cooper. Κι έχει δύο στα δύο! Αυτό που μας αρέσει, όμως, περισσότερο σ’εκείνη είναι η τέλεια αντίθεση ανάμεσα στα σκούρα φρύδια της και τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά της!

Read More

And More