Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις της εβδομάδας που μας πέρασε! Ψήφισε την δική σου!

Αυτή ήταν μια γεμάτη εβδομάδα από beauty looks και ιδέες για μακιγιάζ. Γιατί και φεστιβάλ Βενετίας είχαμε και πρεμιέρες και καναδυό γάμους που έγιναν θέμα. Και το υλικό πολύ! Τόσο που ξόδεψα μερικές ώρες για να συμπεριλάβω αυτές που θα μπουν στην λίστα με τις best εμφανίσεις σε make up και μαλλιά από το προηγούμενο Σάββατο μέχρι και σήμερα. Μια εβδομάδα beauty, λοιπόν, και ήρθε η ώρα να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση. Και γιατί όχι; Να κλέψεις και ιδέες για την δική σου αποψινή εμφάνιση!

Δέσποινα Βανδή

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/AUGUST/31_8/vandi.jpg

Μαυρισμένη και πολύ ανανεωμένη η Δέσποινα Βανδή έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη το βράδυ στο Posidonio. Ο Δημήτρης Γιαννέτος που επιμελείται το make up και τα μαλλιά της επέλεξε για εκείνη μαλλιά αφημένα κάτω και ελαφρώς ακατάστατα ενώ για το make up της smoky στα μάτια, ροζ ματ κραγιόν (η τέλεια απόχρωση!) και λάμψεις ψηλά στα κόκαλα του προσώπου.

Κατερίνα Παπουτσάκη

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/AUGUST/31_8/papoytsaki.jpg

H Κατερίνα Παπουτσάκη δεν έκανε καν πρόβα για το νυφικό της μακιγιάζ. Εξάλλου, τον Δημήτρη Γιαννέτο, πέραν του ότι είναι φίλοι, τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Για τα μαλλιά της επέλεξε να τα αφήσει φυσικά κάτω δίνοντας ένα hippy touch με το πλεκτό της headband ενώ το μακιγιάζ της ενίσχυσε το έτσι κι αλλιώς έντονο βλέμμα της με ένα smoky σε γήινες αποχρώσεις. Η μαυρισμένη της επιδερμίδα ενισχύθηκε ενώ οι λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά έδωσαν ακόμη περισσότερη ένταση στο σχήμα του προσώπου της.
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ: Κάνε κλικ εδώ και δες όλες τις διάσημες νύφες του Δημήτρη Γιαννέτου!

Μαριέττα Χρουσαλά

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/AUGUST/31_8/marietta.jpg

Η Μαριέττα Χρουσαλά πήγε στον γάμο της Βασιλικής Τσεκούρα και του Θοδωρή Παπαλουκά και ήταν πολύ λαμπερή. Έκανε μακιγιάζ με peachy τόνους στα μάτια ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε ψηλό σινιόν.
COPY THE LOOK: Κάνε κλικ εδώ και δες με ποια προϊόντα μπορείς να πετύχεις το make up της Μαριέττας

Laeticia Kasta

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/AUGUST/31_8/laeticia_kasta.jpg

Η Laeticia Kasta στο φεστιβάλ Βενετίας ήταν εντυπωσιακή. Έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό αλλά ακατάστατο σινιόν, έκανε ένα καφέ smoky στα μάτια ενώ τόνισε το βλέμμα της με καφέ μολύβι.

Kasia Smutniak

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/AUGUST/31_8/kasia_smutniak.jpg

Με την Kasia Smutniac ασχοληθήκαμε ξανά και στην αρχή της εβδομάδας. Θυμάσαι το άρθρο για την χαμένη δίδυμη αδερφή της Natalie Portman; Η Kasia περπάτησε στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί στο φεστιβάλ Βενετίας με ένα υπέροχο χαμηλό πιάσιμο με χωρίστρα στη μέση. Το ενδιαφέρον στο πιάσιμό της ήταν ότι έμοιασε με χαμηλή κοτσίδα που είχε πιαστεί προς τα πάνω με τσιμπιδάκια. Παρατήρησέ το!

Kate Hudson

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/AUGUST/31_8/spl429275_010.jpg

Η Kate Hudson εδώ έχει α) τέλεια μαλλιά και β) τέλεια τονισμένα μάτια! Πώς; Ακολούθησε το εξής μικρό τρικ: έβαλε γύρω από το μάτι της σκιά στην απόχρωση της λεβάντας, ένα χρώμα που τονίζει τέλεια τα πράσινα μάτια. Αν έχεις το ίδιο χρώμα ματιών, go for it!

Nicole Richie

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/AUGUST/31_8/spl430424_008.jpg

Ας συμφωνήσουμε ότι οι αφέλειες ταιριάζουν πολύ στην Nicole Richie! Ας συμφωνήσουμε, επίσης, ότι και το υγρό eyeliner τοποθετημένο σύρριζα στο άνω βλέφαρο αλλά και στην ρίζα του κάτω της ταιριάζει επίσης πολύ! Άρα, εδώ μιλάμε για μια επιτυχημένη εμφάνιση!
ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ TIP! Φέτος οι αυστηρές αφέλειες είναι μεγάλο trend. Το είδαμε στον Elie Saab. Αν δεν είσαι σίγουρη ότι θέλεις να κόψεις αφέλειες, αλλά από την άλλη θέλεις και να πειραματιστείς δοκίμασε τις κουμπωτές αφέλειες! Εδώ σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Rosie Huntington-Whiteley

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/AUGUST/31_8/spl430482_001(1).jpg

Η Rosie Huntington- Whiteley, ο άγγελος της Victoria Secret λάνσαρε τη δική της σειρά εσωρούχων. Και φυσικά, στο επίσημο λανσάρισμα ήταν τόσο αβίαστα όμορφη! Μαλλιά λαμπερά και υγιή αφημένα κάτω και πρόσωπο που ενισχύθηκε με κάποιες λάμψεις και φυσικούς τόνους.


Read More

And More