Τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας! Δες, ψήφισε και πάρε έμπνευση!

Μια ακόμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της! Αλλά αυτό είναι η αρχή της δικής μας έμπνευσης για διαφορετικά make up και μαλλιά που θα κάνουν την διαφορά! Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου και απόλαυσε- εμπνεύσου από τις διάσημες και τις beauty επιλογές τους! Αλήθεια, εσένα ποια σου αρέσει περισσότερο; Έχουμε και beauty voting!

Τάμτα

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/28_9/tamta.jpg

Η Τάμτα έδωσε συναυλία για καλό σκοπό και μας απέδειξε, πέρα από το πόσο ευαισθητοποιημένη είναι, αλλά και πόσο διαβασμένη είναι σε θέματα ομορφιάς. Για το μακιγιάζ της επέλεξε ένα κόκκινο κραγιόν σε burgundy red απόχρωση, eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες, ενώ άφησε τα μαλλιά της ίσια κάτω.

Ελένη Φουρέιρα

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/28_9/foureira.jpg

Η Ελένη Φουρέιρα με nude χείλη και μια χοντρή γραμμή eyeliner καθώς επίσης κι ένα ατημέλητο πιάσιμο στα μαλλιά της εμφανίστηκε στα γενέθλια του φίλου και make up artist της, Παντελή Τουτουνζή.

Ashley Greene

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/28_9/ashley_greene.jpg

Η Ashley Greene στην πρεμιέρα της ταινίας Butter μας έδειξε πώς τα σωστά σβησίματα μπορούν να μας εξασφαλίσουν το σωστό αποτέλεσμα! Για τα μαλλιά της επέλεξε καλοσχηματισμένους κυματισμούς και τα άφησε όλα στο πλάι.

Bianca Balti

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/28_9/bianca_balti.jpg

Το top model Bianca Balti φυσικά και παρακολούθησε το fashion week του Μιλάνου. Πέρα από το φυσικό μακιγιάζ της που εστίαζε στα μάτια με μια χοντρή γραμμή eyeliner και τα μαλλιά της ήταν πολύ stylish! Ένα χαλαρό σινιόν αλλά αρκετά κρεπαρισμένο στην κορυφή. Must προϊόν ομορφιάς για να το πετύχεις είναι το ξηρό σαμπουάν!

January Jones

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/28_9/januaryjones.jpg

Για την εμφάνιση της January Jones στα Emmy Awards τα είπαμε και στις αρχές της εβδομάδας! Και σίγουρα αυτό το winged smokey έχει μια εξέχουσα θέση στο top των beauty εμφανίσεων!

Maria Menounos

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/28_9/mariamenounos.jpg

Στο ίδιο event η Maria Menounos ψηφίστηκε από τις αναγνώστριες του TLIFE (ναι, για εσάς μιλάω) ως η καλύτερη beauty εμφάνιση. Δικό μου αγαπημένο σε αυτό το look, το ponytail της με την φράντζα στην κορυφή.

Kristen Stewart

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/28_9/spl441374_001.jpg

Η Kristen Stewart είναι και επισήμως κορίτσι Balenciaga, αφού είναι το πρόσωπο του ολοκαίνουριου, συγκλονιστικού αρώματος Florabotanica που βγαίνει τον Νοέμβριο (μάθε εδώ περισσότερα). Βρέθηκε, λοιπόν, στο fashion show του οίκου με το γνωστό χτένισμά της (μαλλιά με έντονη φράντζα και όλα στο πλάι) και smokey με σκιές σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Emma Watson

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/28_9/spl441113_001.jpg

Η Emma Watson βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Perks of Being The Wallflower εμφανίστηκε για πρώτη φορά με curly μαλλιά και μας έδειξε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ειδικό σίδερο σωστά!

Read More

And More