Οι πιο δυνατές beauty στιγμές της εβδομάδας που πέρασε! Πάρε ιδέες!

Ετοιμάζεις βραδινή έξοδο; Ο κόσμος του Hollywood από το κόκκινο χαλί σου στέλνει τις ιδέες του για εντυπωσιακά μαλλιά και make up που θα ανανεώσουν την εμφάνισή σου! Σήμερα, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάτσεις μπροστά από τον καθρέφτη σου και να στρωθείς για μελέτη σε ένα εντελώς διαφορετικό look που σε έχουν συνηθίσει οι φίλοι σου! Απλώς, διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/14_12/1(1).jpg

Έχεις ombre μαλλιά; Ακολούθησε με κλειστά μάτια το total beauty look της Jessica Alba! Κάνε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι, δώσε στην επιδερμίδα του άγγιγμα του ήλιου με τις σωστές δόσεις τερακότα και φώτισε τα χείλη σου με ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν.
Για πιο chic look και ειδικά αν είσαι ανοιχτόχρωμη δοκίμασε το beauty look της Anne Hathaway, η οποία εδώ χρησιμοποίησε τρία διαφορετικά Chanel κραγιόν για να εξασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα (δες εδώ λεπτομέρειες). Όσον αφορά τα μαλλιά, μπορείς να πετύχεις αυτό το χτένισμα είτε έχεις κοντά είτε μακριά μαλλιά. Στην δεύτερη περίπτωση πιάσε μια χαμηλή, σφιχτή κοτσίδα ή ένα πολύ στιλιζαρισμένο και σχεδόν wet σινιόν.
Αν πάλι θέλεις να δώσεις ανοδικότητα στα μάτια σου, δοκίμασε το winged smokey της Amanda Seyfried και πειραματίσου με ένα ψηλό σινιόν έχοντας κάνει προηγουμένως τα μαλλιά σου πλεξίδα.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/14_12/2(1).jpg

Έχεις ίσια μαλλιά όπως η Miranda Kerr; Καιρός να δείξεις έναν άλλο εαυτό! Πιάσε το ψαλίδι για μπούκλες και σχημάτισε πολύ στιλιζαρισμένες γυρίζοντας μικρές τούφες γύρω από το ψαλίδι ξεκινώντας από την ρίζα κιόλας.
Αν δεν σου αρέσουν οι υπερβολές στην εμφάνισή σου, η Liv Tyler θα γίνει η δασκάλα σου! Επίσης, μπορείς να αντικαταστήσεις το σκούρο και σχεδόν gothic κραγιόν με ένα βαθύ τριανταφυλλί χρώμα.
Η Kristen Stewart από την άλλη έπαιξε με ένα διαφορετικό χρώμα στα χείλη το οποίο θεωρητικά ανήκει στο καστ του καλοκαιριού. Ένα απαλό ροζ το οποίο συνδύασε με eyeliner στα μάτια, τραβηγμένη λεπτή γραμμή και γαλάζια σκιά.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/14_12/3(1).jpg

Ροζ αλλά ψυχρό είχε στα χείλη της και η Kesha η οποία όμως το συνδύασε με πολύ σκούρα μάτια και το γνωστό hairstyle με την βαθιά χωρίστρα που την είδαμε κι εδώ. Αυτή την φορά, βεβαίως, η μαύρη ρίζα έδινε ακόμη πιο rock αποτέλεσμα στο look της.
Η Megan Fox είχε τα πιο ωραία μαλλιά που την έχουμε δει ποτέ με λαμπερούς και όσο πρέπει στιλιζαρισμένους κυματισμούς ενώ για το μακιγιάζ της δανείστηκε το χρώμα της μπλούζας της και στα χείλη.
Η Naomi Watts, τέλος, επέλεξε ένα faux bob για το χτένισμά της με το οποίο έχουμε δει πολλές stars να κυκλοφορούν τελευταία (σύντομα θα σου έχουμε λεπτομέρειες!) ενώ για το μακιγιάζ της προτίμησε να δώσει έμφαση στην λαμπερή επιδερμίδα και στα ζωηρά ζυγωματικά σαν να επέστρεψε μόλις από μια βόλτα στο κρύο.

Read More

And More